OSM Taktikleri
-
@Cetin-NAZLI Ramos, Shaw örneği verirken, Shaw değil Blind yanlış yazmışım. Ama anlamışsındır umarım. Galiba Ramos Messi'yle pek iyi oynayamıyor
-
This post is deleted!
-
@babuşthekıro anladım hocam da o zaman napayım iş yapmayan oyuncuları satıp başka oyuncu mu alayım ? Kadrom geniş zaten oyuncularımı yormadan oynatıyorum. Rostasyonda sıkıntı yok yani. Adamlar aşırı yeteneksiz. Ligde 105 adam yok kimsede 112 adama penaltı veriyorum kupa finalinde penaltı kaçırıyo
-
@Cetin-NAZLI bazen bana da oluyor. satma değil de farklı oyuncu seçimiyle oynatabilirsin. Yani ben gerçek futboldaki gibi düşünüyorum, biri sakatlanınca yerine kadrodaki diğer adamı koymak yerine o taktiğe daha iyi uyacak oyuncuyu keşfetmelisin. Mesela Barcelona ileri üçlüsü, sen bu oyunculardan birisini yoruldu diye çıkarıp Arda'yı alsan o 3'ünün oynadığı oyunu oynayabilir mi takım
-
@babuşthekıro Hocam öyle diyosun da 3 hafta oldu oyuna başlayalı. Nasıl keşfedicem nerden anlıycam ki adamın bende iyi olup olmıycağını ? Bi püf noktası bi taktiği var mı?
-
@Cetin-NAZLI Denemeden öğrenemezsin
-
@babuşthekıro @Cetin-NAZLI katılıyorum ben bu oyunu uzun zamandır oynuyorum ve oyuna başladığım zamanlar çevremde ne bu oyunu oynayan birisi vardı ne de yardım edebilecek birileri. bunu ancak deneyerek görerek öğrenebilirsin. kendin öğrenirsen bu olayı daha kolay kavrarsın. kendi taktiğini kendin yaratırsın ve kadro yapını da buna göre ayarlarsın.
-
Benim ligde 9-0 yendiğim Liverpool kupa yarı finalinde Chelsea'yı 7-0 yenmiş. Ligde her maç böyle bitiyor yakında 1000 gole ulaşacak lig paylaşırım o zamanda daha 13 hafta var bitmesine.
-
![4_1489526677562_IMG_2485.PNG](Uploading 100%) ![3_1489526677561_IMG_2484.PNG](Uploading 100%) ![2_1489526677561_IMG_2483.PNG](Uploading 100%) ![1_1489526677561_IMG_2482.PNG](Uploading 100%) ![0_1489526677561_IMG_2481.PNG](Uploading 100%)
Bu takımla kendi sahamda berabere kaldım. Çözemiyorum sorunu. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum..
-
@Cetin-NAZLI Linkler bozuk çıkmış. Düzeltip tekrar atabilirsin..Çizgi taktiklerini gözden geçirmelisin. Belki onlardadır problem...Bu konuda iddialı olmadığım için bir şey söylemem yanıltıcı olabilir..Diğer arkadaşlar yardimci olacaktır bu konuda...@babuşthekıro hocam yardımcı olur...Kolay gelsin
-
@babuşthekıro senin lig game of thronesa dönmüş desene
-
Arkadaşlar bilgisayara karşı maç oynadım adamın kadro değerinin 7 katı kadrondeğerim var ben 433b oynadım o 334 oynamış 3-2 yendi beni bu naaıl oluyo? Ben anlamadım herkese yenilmiş beni 3-2 yeniyor 433 karşı taktiği 343 mü
-
kalitesi düşük bir takımla coins olmadan büyük takımları nasıl yenebiliriz şu oyunu tam anlamıyla açıklayacak birisi var mı coinse ihtiyaç duymadan oynamak istiyorum var mı bu oyunda taktikler uzmanlar diziliş falan her konuda bilgisi olan hep bilindik taktikleri uyguluyorum kendimce farklı bir taktik uygulayınca bazen fark yiyorum belki fazla konuşmuşumdur yanlış konuşmuşumdur ama velhasılı kelam bu oyunu baştan aşağı bilen birisi var mı hiç coinse ihtiyaç duymayan hatta özel antrenmana çıkmadan rakiplerden özel ant. yiyip gene de hem kupayı kaldırıp hemde şampiyon olan ? ( küçük takımla )
-
@esaret333 Anlattıkların, istediklerin zor şeyler be hocam..Coins harcamadan başarılı olunmaz bu oyunda.Valla ben öyle iddialı biri olacağını zannetmiyorum..Varsa da anlatsın biz de öğrenelim
-
@esaret333 Nostalji Kupası A sadece en uygun lig jetonsuz , onun dışında bende genelde hedef 16 takımlarla büyük takımlara kafa tutup şampiyon olmaya çalışıyorum peki bunu nasılmı yapıyorum **mobil versiyonu her 20 dakikada bir açıp iş klübüne girip 4 jetonu alıp tekrar aradan 20 dakika geçmesini bekliyorum ve bunu sabah 9 akşam 00:30 arası yapıyorum böylelikle günde 100 jetona ulaşıyorsun vede bana yetiyor hedef 16 takımla hem şampiyon olmak hemde kupayı almak için **
-
@Playboy-Cowboy
güney kore nasıl oynar bilen var mı -
@mrtgll33
güney kore nasıl oynar -
Yuh artık
-
@babuşthekıro Hocam oyun motoru seni iyice hedef almış.Senin basarini engellemeye çalışıyor.