OSM Taktikleri
-
@esaret333 Anlattıkların, istediklerin zor şeyler be hocam..Coins harcamadan başarılı olunmaz bu oyunda.Valla ben öyle iddialı biri olacağını zannetmiyorum..Varsa da anlatsın biz de öğrenelim
-
@esaret333 Nostalji Kupası A sadece en uygun lig jetonsuz , onun dışında bende genelde hedef 16 takımlarla büyük takımlara kafa tutup şampiyon olmaya çalışıyorum peki bunu nasılmı yapıyorum **mobil versiyonu her 20 dakikada bir açıp iş klübüne girip 4 jetonu alıp tekrar aradan 20 dakika geçmesini bekliyorum ve bunu sabah 9 akşam 00:30 arası yapıyorum böylelikle günde 100 jetona ulaşıyorsun vede bana yetiyor hedef 16 takımla hem şampiyon olmak hemde kupayı almak için **
-
@Playboy-Cowboy
güney kore nasıl oynar bilen var mı -
@mrtgll33
güney kore nasıl oynar -
Yuh artık
-
@babuşthekıro Hocam oyun motoru seni iyice hedef almış.Senin basarini engellemeye çalışıyor.
-
@Cetin-NAZLI Bak kardeşim 3 saat önce bir fotoğraf atmıştım. Bu maça yedeklerle çıktım ve 6-0 kazandım. Bundan önceki 5-6 maçımda max 4 gol görebilmiştim. Hemde as kadroyla. Yedeklerin de değerini bilmelisin
-
@babuşthekıro hocam Tebrikler. ..Taktik ustası diyebiliriz artık senin için...İyi skorlar cikartiyorsun. Oyun motoru bile engelleyemiyor hocam seni...Bravo Valla
-
@babuşthekıro tebrik ederim hocam bende bugün sizlerden aldığım bilgilerle 6-0 kazandım emeği geçenlere teşekkürler burdan
-
@Cetin-NAZLI 6 gol iyiymiş...Tebrikler
-
@GS_METECAN sağol hocam
-
selam beyler,sassuolo ile 433b kk oynuyorum. kupa finali var milan ile 433b kk oynuyor o da. benim kadro 900m oyuncular hep 100 üstü onunki 425m fakat antrenman kampına çıktı. ben kampa çıkmayacağım nasıl taktik girmeliyim? 4 4 2 b paslı düşünüyorum nasıl olur?
-
@GS_METECAN sağolasın hocam
-
@Cetin-NAZLI tebrikler güzel skor
-
@DELİK4DİR bu akşama kadar tartışılacak maç olur. yalnız önerim 4-3-3B'ye 4-4-2B ile çıkmamalısın. ama güçlü takımsın 4-3-3B ile daha rahat oynuyacağını düşünüyorum. fakat herkesi dinlemek gerekir
-
Güçlü takımda 433A mı oynanmalı? 433B mi? ve orta sahada oynayan oyuncunun ofansı mı yüksek olması yoksa defansı mı?
-
@Cetin-NAZLI en iyisi iki özelliği de eşit olandır. örnek: 92def 92 hüc. ve diğer soru 4-3-3b
-
@babuşthekıro Sağolasın hocam orta saha kanatta da hücum yüksek def az olucak değil mi? Başka sorum yok bundan sonra baya başınızı ağrıttım
-
@babuşthekıro her taktik için resim atıyorsun bunla çıkma diyorsun ama senin maçlar öyle olmuş belki diğer menajerin kadrosu kötü çizgi ayarlar başarısız, yani 443B şunla çıkma vs demek için 2-3 maç örneği ve skoru yetmez Bir menajer her taktik ile kazanabilir de kaybedebilir de.