OSM Taktikleri
-
@Playboy-Cowboy
güney kore nasıl oynar bilen var mı -
@mrtgll33
güney kore nasıl oynar -
Yuh artık
-
@babuşthekıro Hocam oyun motoru seni iyice hedef almış.Senin basarini engellemeye çalışıyor.
-
@Cetin-NAZLI Bak kardeşim 3 saat önce bir fotoğraf atmıştım. Bu maça yedeklerle çıktım ve 6-0 kazandım. Bundan önceki 5-6 maçımda max 4 gol görebilmiştim. Hemde as kadroyla. Yedeklerin de değerini bilmelisin
-
@babuşthekıro hocam Tebrikler. ..Taktik ustası diyebiliriz artık senin için...İyi skorlar cikartiyorsun. Oyun motoru bile engelleyemiyor hocam seni...Bravo Valla
-
@babuşthekıro tebrik ederim hocam bende bugün sizlerden aldığım bilgilerle 6-0 kazandım emeği geçenlere teşekkürler burdan
-
@Cetin-NAZLI 6 gol iyiymiş...Tebrikler
-
@GS_METECAN sağol hocam
-
selam beyler,sassuolo ile 433b kk oynuyorum. kupa finali var milan ile 433b kk oynuyor o da. benim kadro 900m oyuncular hep 100 üstü onunki 425m fakat antrenman kampına çıktı. ben kampa çıkmayacağım nasıl taktik girmeliyim? 4 4 2 b paslı düşünüyorum nasıl olur?
-
@GS_METECAN sağolasın hocam
-
@Cetin-NAZLI tebrikler güzel skor
-
@DELİK4DİR bu akşama kadar tartışılacak maç olur. yalnız önerim 4-3-3B'ye 4-4-2B ile çıkmamalısın. ama güçlü takımsın 4-3-3B ile daha rahat oynuyacağını düşünüyorum. fakat herkesi dinlemek gerekir
-
Güçlü takımda 433A mı oynanmalı? 433B mi? ve orta sahada oynayan oyuncunun ofansı mı yüksek olması yoksa defansı mı?
-
@Cetin-NAZLI en iyisi iki özelliği de eşit olandır. örnek: 92def 92 hüc. ve diğer soru 4-3-3b
-
@babuşthekıro Sağolasın hocam orta saha kanatta da hücum yüksek def az olucak değil mi? Başka sorum yok bundan sonra baya başınızı ağrıttım
-
@babuşthekıro her taktik için resim atıyorsun bunla çıkma diyorsun ama senin maçlar öyle olmuş belki diğer menajerin kadrosu kötü çizgi ayarlar başarısız, yani 443B şunla çıkma vs demek için 2-3 maç örneği ve skoru yetmez Bir menajer her taktik ile kazanabilir de kaybedebilir de.
-
@babuşthekıro diğer maçlarımda paslı ve kgv stillerinin 433 kk ya karşı sürpriz yaptığını gördüm benden değeri düşük veya aynı takımların. bu durumda benim kadro rakibe göre iyi bakalım az daha düşüneyim
-
@cassano90 5 gün önce deplasmanda 433kk ile 1-2 yenmiştim . bu durumda kampa çıktığı için tırstım aynı taktik devam edebilirim