OSM Taktikleri
-
Güçlü takımda 433A mı oynanmalı? 433B mi? ve orta sahada oynayan oyuncunun ofansı mı yüksek olması yoksa defansı mı?
-
@Cetin-NAZLI en iyisi iki özelliği de eşit olandır. örnek: 92def 92 hüc. ve diğer soru 4-3-3b
-
@babuşthekıro Sağolasın hocam orta saha kanatta da hücum yüksek def az olucak değil mi? Başka sorum yok bundan sonra baya başınızı ağrıttım
-
@babuşthekıro her taktik için resim atıyorsun bunla çıkma diyorsun ama senin maçlar öyle olmuş belki diğer menajerin kadrosu kötü çizgi ayarlar başarısız, yani 443B şunla çıkma vs demek için 2-3 maç örneği ve skoru yetmez Bir menajer her taktik ile kazanabilir de kaybedebilir de.
-
@babuşthekıro diğer maçlarımda paslı ve kgv stillerinin 433 kk ya karşı sürpriz yaptığını gördüm benden değeri düşük veya aynı takımların. bu durumda benim kadro rakibe göre iyi bakalım az daha düşüneyim
-
@cassano90 5 gün önce deplasmanda 433kk ile 1-2 yenmiştim . bu durumda kampa çıktığı için tırstım aynı taktik devam edebilirim
-
beyler werder bremeni çalistiyiroum büyük takımların hepsine yenildim. 4 2 3 1 ve 4 5 1 yaptım antrenmana aldım adam almadığı halde birisi 4-0 birisi 4-1 yenildi kafayı yiyecem istafa edecem bi taktik verin
-
@DoğukanUçanOfficialS 451 - 4231 nasıl oynuyorsun detaylarda ?
-
Diziliş:4-5-1
Oyun sitili : Sert,Kaleyi görünce vurÇizgi taktikleri:
Hücümlar : Orta sahayı destekle
Orta saha : Forvete yardımcı ol
Defanslar : Geride kalAyrıntılı Taktikler:
Savunma şekli : Alan savunması
Ofsayt taktiği : Hayır
Mentalite : defansif
Tempo : yüksek hızda paslasma
Pres : %85 -
@DoğukanUçanOfficialS said in OSM Taktikleri:
Diziliş:4-5-1
Oyun sitili : Sert,Kaleyi görünce vurÇizgi taktikleri:
Hücümlar : sadece hücum
Orta saha : Forvete yardımcı ol
Defanslar : Geride kalAyrıntılı Taktikler:
Savunma şekli : Alan savunması
Ofsayt taktiği : Hayır
Mentalite : defansif
Tempo : yüksek hızda paslasma
Pres : %85 -
@DoğukanUçanOfficialS Öncelikle oyun stili yani sert aşırı sert rakibe göre ve maç kimin sahasında ona göre iyi analiz etmen lazım, standart olarak agresif oynamak yanlış.
Hücümlar :
Orta sahayı destekle
Orta saha :Forvete yardımcı olBu şekilde oynaman yanlış, zaten 451 KGV sistemin forvet neden gelsin OS'ye :thinking:
Forvet yerinde oynasın, büyük takımlara karşı OS'ler defansa yardım etsin hatta.Yüksek hızda paslaşmayı biraz düşür, dengeli olsun.
Pres 85 bence büyük takıma işlemez, takımı yorar. Pres 55-65 arası yapıp deneyebilirsin.Benim gördüğüm yanlışlar bunlar kardeşim.
-
Takımıım Antalyaspor 2hafta sonra önemli bir macım var.Rakip osmanlıspor ve 2.sırada benim 1puan gerimde bulunuyor.İlk maçta benim evimdeyken maç özel attık ikimizde 5-4 son dakika golu ile kazanmıştım.Ancak şimdi deplasmandayım, benim kadro değerleri 437m rakip takımımn 328m değeri ancak ilk 11lerimiz kafa kafaya denk geliyor.Adam 4-3-3B-kk adam adama ofsayt evet ve agresif taktiklerini kullanıyor ben ilk macımda 4-3-3B-kk alan savunması ofsayt hayır yüksek hızda paslasma,rakibe yakın oyna pres 85 ve agresif oynatmıştım.
Görüşlerinizi bekliyorum... -
@Yusuf-Hayaloğlu aynı taktikle oynaman mantıklı olur. yalnız hakem fazla sert değilse aşırı sert oynayabilirsin. baskıyı fazla arttırmakta adamları yorabilir ama uygun gibi gözüküyor
-
@babuşthekıro aynı taktik ile oynarsam ev sahibi avantıjı faktöründen yenilme ihtimal yüksek kardeşim
-
@Yusuf-Hayaloğlu saha seviyesi yoksa neden yenemeyesin kardeşim?
-
@babuşthekıro sıkıntı orda saha seviyesi gelişmiş düzeyde cünkü kupada yarı finalda eşleştik adam ev sahibiydi ben son dakka özel attım 3-2 anca yenebildim özel olmasına ragmen
-
@Yusuf-Hayaloğlu 4-5-1 veya 4-2-3-1 işine yarayabilir o zaman
-
@DELİK4DİR ,
milan olsaydım çok sinirlenmiştim
-
Takımıım Antalyaspor 2hafta sonra önemli bir macım var.Rakip osmanlıspor ve 2.sırada benim 1puan gerimde bulunuyor.İlk maçta benim evimdeyken maç özel attık ikimizde 5-4 son dakika golu ile kazanmıştım.Ancak şimdi deplasmandayım, benim kadro değerleri 437m rakip takımımn 328m değeri ancak ilk 11lerimiz kafa kafaya denk geliyor.Adam 4-3-3B-kk adam adama ofsayt evet ve agresif taktiklerini kullanıyor ben ilk macımda 4-3-3B-kk alan savunması ofsayt hayır yüksek hızda paslasma,rakibe yakın oyna pres 85 ve agresif oynatmıştım.
Görüşlerinizi bekliyorum...