OSM Taktikleri
-
beyler werder bremeni çalistiyiroum büyük takımların hepsine yenildim. 4 2 3 1 ve 4 5 1 yaptım antrenmana aldım adam almadığı halde birisi 4-0 birisi 4-1 yenildi kafayı yiyecem istafa edecem bi taktik verin
-
@DoğukanUçanOfficialS 451 - 4231 nasıl oynuyorsun detaylarda ?
-
Diziliş:4-5-1
Oyun sitili : Sert,Kaleyi görünce vurÇizgi taktikleri:
Hücümlar : Orta sahayı destekle
Orta saha : Forvete yardımcı ol
Defanslar : Geride kalAyrıntılı Taktikler:
Savunma şekli : Alan savunması
Ofsayt taktiği : Hayır
Mentalite : defansif
Tempo : yüksek hızda paslasma
Pres : %85 -
@DoğukanUçanOfficialS said in OSM Taktikleri:
Diziliş:4-5-1
Oyun sitili : Sert,Kaleyi görünce vurÇizgi taktikleri:
Hücümlar : sadece hücum
Orta saha : Forvete yardımcı ol
Defanslar : Geride kalAyrıntılı Taktikler:
Savunma şekli : Alan savunması
Ofsayt taktiği : Hayır
Mentalite : defansif
Tempo : yüksek hızda paslasma
Pres : %85 -
@DoğukanUçanOfficialS Öncelikle oyun stili yani sert aşırı sert rakibe göre ve maç kimin sahasında ona göre iyi analiz etmen lazım, standart olarak agresif oynamak yanlış.
Hücümlar :
Orta sahayı destekle
Orta saha :Forvete yardımcı olBu şekilde oynaman yanlış, zaten 451 KGV sistemin forvet neden gelsin OS'ye :thinking:
Forvet yerinde oynasın, büyük takımlara karşı OS'ler defansa yardım etsin hatta.Yüksek hızda paslaşmayı biraz düşür, dengeli olsun.
Pres 85 bence büyük takıma işlemez, takımı yorar. Pres 55-65 arası yapıp deneyebilirsin.Benim gördüğüm yanlışlar bunlar kardeşim.
-
Takımıım Antalyaspor 2hafta sonra önemli bir macım var.Rakip osmanlıspor ve 2.sırada benim 1puan gerimde bulunuyor.İlk maçta benim evimdeyken maç özel attık ikimizde 5-4 son dakika golu ile kazanmıştım.Ancak şimdi deplasmandayım, benim kadro değerleri 437m rakip takımımn 328m değeri ancak ilk 11lerimiz kafa kafaya denk geliyor.Adam 4-3-3B-kk adam adama ofsayt evet ve agresif taktiklerini kullanıyor ben ilk macımda 4-3-3B-kk alan savunması ofsayt hayır yüksek hızda paslasma,rakibe yakın oyna pres 85 ve agresif oynatmıştım.
Görüşlerinizi bekliyorum... -
@Yusuf-Hayaloğlu aynı taktikle oynaman mantıklı olur. yalnız hakem fazla sert değilse aşırı sert oynayabilirsin. baskıyı fazla arttırmakta adamları yorabilir ama uygun gibi gözüküyor
-
@babuşthekıro aynı taktik ile oynarsam ev sahibi avantıjı faktöründen yenilme ihtimal yüksek kardeşim
-
@Yusuf-Hayaloğlu saha seviyesi yoksa neden yenemeyesin kardeşim?
-
@babuşthekıro sıkıntı orda saha seviyesi gelişmiş düzeyde cünkü kupada yarı finalda eşleştik adam ev sahibiydi ben son dakka özel attım 3-2 anca yenebildim özel olmasına ragmen
-
@Yusuf-Hayaloğlu 4-5-1 veya 4-2-3-1 işine yarayabilir o zaman
-
@DELİK4DİR ,
milan olsaydım çok sinirlenmiştim
-
Takımıım Antalyaspor 2hafta sonra önemli bir macım var.Rakip osmanlıspor ve 2.sırada benim 1puan gerimde bulunuyor.İlk maçta benim evimdeyken maç özel attık ikimizde 5-4 son dakika golu ile kazanmıştım.Ancak şimdi deplasmandayım, benim kadro değerleri 437m rakip takımımn 328m değeri ancak ilk 11lerimiz kafa kafaya denk geliyor.Adam 4-3-3B-kk adam adama ofsayt evet ve agresif taktiklerini kullanıyor ben ilk macımda 4-3-3B-kk alan savunması ofsayt hayır yüksek hızda paslasma,rakibe yakın oyna pres 85 ve agresif oynatmıştım.
Görüşlerinizi bekliyorum... -
Manchester city için taktik önerebilir misiniz bugün united la macim var adam 4 4 2 ,adam adama ve paslı oyun oynuyor .