OSM Taktikleri
-
@Bavernas kardeşim zaten kadro değeriniz birbirine yakınsa arkadaşın da dediği gibi defansif bir taktikle çıkmak saçma olur. 4-5-1i sadece kadro değeriniz arasında çok fark olduğu zaman uygulaman mantıklı olur.Forumda da öyle yazdım zaten.
-
This post is deleted!
-
@GöktuğUyan Mesajını çok geç gördüm, yarın yazarsın özelden kardeşim
-
433 b paslı oyuna karşı nasıl çıkılır acaba 433 b kk kullan çıktıgımda yeniliyorum kadro degerleri eşit diyebiliriz
-
@blueeyeswhitedragon1 433A kullan KK da
-
arkadaşlar ligde 1. liğe hedefleyen takım yönetiyorum 400M e yakın takım değeri var bana en yaın rakibim 189 m. en düşük oyuncum 90 larda. çok az gol atıyorum ve 7. yım Acil taktik
-
@usaksportif6464 Fotoğrafını Atarmasın kadronun?
-
-
@GöktuğUyan attım kardeşim
-
Sürekli Hedefi 1. Olan Takımları Yönetiyorum Günde 2-3 Defa Oyuna Giriyorum Yani Günde 2 Defa Oyuncularımı Anterman Yaptırıyorum Bana Buna Göre Taktik Verirmisiniz ??
-
@usaksportif6464 Ben 4-5-1 Topu Görünce Vur öneririm . Defansı iyi olan 2 orta sahayı geriye koy yani Defansif Ortasaha olarak düşün. Kanata en iyilerini koy Yararlı Olur bence . Ama burda tabi daha tecrubeli abilerim var onlarda fikrini sunar illaki.
-
@mrtgll33 abi fransanın diziliş ve taktiği ne sence
-
@Playboy-Cowboy 433 tür her türlü
-
@mrtgll33 abi peki kanatları kullan mı yoksa paslaşarak mı
-
@Playboy-Cowboy Kanatları kullan daha yararlı olur
-
@mrtgll33 eyvallah saol
-
-
beyler 433 A KK oynuyorum takım bursa elimden geldiğince transfer yapmaya çalışıyorum başka bir önerisi olan varmı
-
Galatasaraya Verebilceginiz Taktik Varmı Hocam
Ben 4 3 3 b kanatları kullan yapıyorum ama ?
-
@The-Perfect-38 4231 KGV ile ofansif oynayabilirsin biraz daha temkinli