OSM Taktikleri
-
-
@JacksonFlying maç kimin evinde
-
@F.S.M.0.13 deplasman
-
@JacksonFlying kadro olarak sen iysin gibime geldi çok çok fark yok ama
-
Ne oynamalıyım?
-
@JacksonFlying 451 kur bence
-
@F.S.M.0.13 ofansif mi oynayım defansif mi abi?
-
Bu arada hakem mavi.
-
@JacksonFlying baskı rakibe yakın oyna sti defansif kur tempo topa hakim ol kaleyı gorunce vur oyna mevkıler sabit hakemı bilmiyorum o nasıl
-
@F.S.M.0.13 sert oyna hatta elınden gelırse ya hep ya hıcde olur deplasmandasın
-
4-4-2 kgv yi karsi ne oynamalıyım peki kadrolae eşit?
-
@JacksonFlying onada murat kardesım cevap versın
-
@JacksonFlying 442A pas gir ona da
-
beyler ilk defa taktik isteyecem kupa yari finali city ile oynuyorum kadrom iyi onun kadrosuda iyi 550 milyon euro geçmiş. her neyse adam 4 33 a pas oynuyor bunu nasıl yenebilirim bu taktiğe karşı maç kazanan arkadaşlar yardım edebilir mi
-
@DoğukanUçan senin kadron ne durumda, 433 kanat gir sende kadron iyiyse
-
@Hkn-Şhn said in OSM Taktikleri:
@SivaslıBela said in OSM Taktikleri:
@SivaslıBela said in OSM Taktikleri:
4-3-3B Karşı Taktik Ne Önerirsiniz ?
Şuan başarılıyım ama size de sormak istedim.Ortasaha ve Defansım +85 Güc
Forvetlerim Dzeko Berahino RondonTakım West Brownic Albion. Önerceğiniz Taktik-Diziliş Varmı ?
Ayretten Fransa Ligi Nice Yöneten ve Başaırlı Olan Varsa Msj Atsın
Nice değilde Rennes yönetiyorum iş görürse
reis taktik ve diziliş foto atarmısın
-
Arkadaşlar bugün de ManU ile maçım var.Kesin kazanmam lazım beraberliğe bire oynayamam.ManU kadrosu ve taktiği:
http://i.hizliresim.com/R1EpOo.png
Benim kadrom:
http://i.hizliresim.com/Mo9BD6.png
Hakem mavi.Maç kendi evimde.Antrenman kampına çıktim.4-5-1 veya 5-4-1 oynamayi dusunuyorum.Sizin tavsiyeleriniz neler? -
arkadaşlar taktik önerisi var mı takım hedefi 5-10 arası
-
Beyler osmyi yıllardır oynayan biriyim eski hesabımı kapattım bu hesabımla devam ediyorum bir ara bırakmıştım tekrar başladım bazı önemli noktaları sizinle paylaşayım. Rakibiniz kanatlardan oynuyorsa adam adama savunma seçin ve defansınızın kanatlarına en defans oyuncularını koyun.4-4-2 taktiğine karşı en etkili taktik 4-3-3 tür.Genelde 4-4-2 b kanatlardan oyna alan savunması taktiğiyle sık karşılaşırsınız. Eğer rakip aynı bu taktikle alan savunması yapıyorsa Bu taktiğe karşı 4-3-3 a kanatlardan oyna adam adama savunma yapın kazanırsınız.4-3-3 oynayan rakipler genelde sıkıntı çıkarır.4-3-3 a kanatlardan oyna alan savunması taktiği de oyunda çok yaygındır.Bu taktiğe karşılık 4-5-1 kgv oynayın ya da siz de aynı taktiğin adam adama savunmalı şeklini oynayın.Rakip adam adama savunma oynuyorsa kaleyi görünce vur taktiğiyle oynayın.3-3-2-2 taktiğine karşılık 4-3-3 a taktiğiyle oynayın.Rakibinizin taktiğine göre ya kanatlardan oynayın ya da kgv oynayın.Zaten hangi durumlar kgv ya da kanatlardan oynayacağınızı yazdım beyler.Soruları olan varsa sorabilir.
-
Kontraatak oynayan takımlara karşı kesinlikle ofsayt taktiği uygulamayın fark yiyebilirsiniz.Zaten normalde de ofsayt taktiğiyle oynamanızı pek tavsiye etmem.4-5-1 taktiğine karşı 4-2-3-1 oynamanızı tavsiye ederim.Tabi rakibinizin yan taktiklerine göre siz de yan taktiklerinizi ayarlayın.1 ya da 2 farklı kazanırsınız ama sonuçta kazanırsınız.4-3-3 b taktiğine karşı 4-3-3 a taktiğiyle oynayın.Yan taktiklerinizi de anlattığım mantıkla ayarlarsanız farka gidersiniz.