OSM Taktikleri
-
@SütlüPizza orta sahalarım pek işe yarıyor gibi gözükmüyor ilk defa milanı aldım forvetlerim fena degil bacca ve morata var onlar iyi ancak orta saham garip bir şekilde her maç 6 oynuyor
-
@SütlüPizza yaptım bakalım inşallah işe yarar dün 4 3 3 b kullandım evimde napoliyi 2 1 yendim ancak o oynamış kırmızı yemiş öyle yenmişim kanatları kullan yapmıştım
-
@Nickyyss Sen Burdaki Gibi Yap gerisine karışma
-
@SütlüPizza tmm kardeşim sagolasn akşam yazarım sana sonucu
-
Tamam Kardeş Bekliyorum Buraya yazmana gerek yok oyundanda yazabilrisn ben ekleyim seni
-
Gençler Bu sanslı sutu açmak için bi taktik varmı ?
-
@SütlüPizza Adı üstünde şanslı şut
-
Arkadaşlar Merhabalar. Akşam Twente ile maçım var adam 2. Taktiği 442B Paslı - Adam Adama -Ofsayt yok - Agresif oynuyor kadro değeri 75 M benimkisi ise 73 M hemen hemen eşitiz. Nasıl bir taktikle oynamalıyım detaylı yazarsanız sevinirim
-
@1982_ugur_1982 gardaş kadro degeri 73 diyor orta sahaların en yuksek degeri 10 milyondur orta sahası iyi degil adamın
-
@SütlüPizza Lütfen bütün harfleri büyük yazmamaya dikkat edelim.!
-
@Sosyokrat Tamam kardeşim .
-
@SütlüPizza farke etmez ben dün Rapid Vienle Manchester United 1-0 yendim Deplasmanda aynı taktik
-
@SütlüPizza Menajerlik İşi Tecrübe İster Taktik İster Herzaman Kadro Degerine Bakmayın
-
@1982_ugur_1982 Kardeş Taktik kanatları kullan diyorsun adamın kadro degeri kotu orta sahası kotu nabacan
-
@1982_ugur_1982 said in OSM Taktikleri:
@SütlüPizza farke etmez ben dün Rapid Vienle Manchester United 1-0 yendim Deplasmanda aynı taktik
helal olsun ne diyem
-
@SütlüPizza @1982_ugur_1982 şimdi hangisini kullanayım daha ayrıntılı diziliş ve cizgi taktiklerini söyler misiniz