OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar takımım budur, taktiğim ve dizilişim aşağıda olduğu gibi. Bu takımın içinde bulunduğu oyuncuları göz önünde bulundurarak ( Yeni Forvet Takviyesi Yapacağım ) Sizce Uyguladıgım pres ve taktik doğru mudur ? Deplasmanda Pres Yüzdeleri ve Evde Pres yüzdelerim ne olsun aydınlatırsanız sevinirim.
-
@Eray-Akblt 4-3-3B kk kullan forvet sabit ortasaha yerinde bekler ileri geri oynat adam markajı ofsayt evet 75 75 55 oynat
-
Hızlı mp kazanabileceğim bi lig ve takım önerebilir misiniz?
-
-
Arkadaslar merhaba fenerbahceyi yonetiyorum ama arkadasim dostluk macinda trabzonsporla beni 4 1 yendi kaleci ve bi defansim yedekti ama yine de cok fark yedim 4 3 3 oynuyorum o da 4 4 2 hangi taktikle onu yenebilirim benim kadrom onunkinden cok daha iyi
-
@mrtgll33 650 milyon değerim var kadrom iyi ancak ligdeki takımların çoğu benzer fiyat aralığında benden üstün fiyatı olan takımda var. KAdrom geniş en iyi taktik nedir 3. Yüm şuan yarın 4. İle maçım var bana yetişmemesi gerek nasıl bi kadro ile çıkayım acil yapacağım maç deplasmanda ve kadrosu 680 yani benden 30 milyon fazla değere sahip ?????
-
@Kerem-Moises 650 milyon değerim var kadrom iyi ancak ligdeki takımların çoğu benzer fiyat aralığında benden üstün fiyatı olan takımda var. KAdrom geniş en iyi taktik nedir 3. Yüm şuan yarın 4. İle maçım var bana yetişmemesi gerek nasıl bi kadro ile çıkayım acil yapacağım maç deplasmanda ve kadrosu 680 yani benden 30 milyon fazla değere sahip ?????
-
@Kerem-Moises büyük ihtimal 4.3.3 a. Yada 4.4.2 a oynayacak rakibim ne öneriyosun ?
-
@efessafak67 en iyi taktık diye bişey Yok ama :thinking:
-
@efessafak67 rakibe bi casus at, yarın gün içinde detaylı bakarız
-
Arkadaslar 4231 ve 451 kgv li taktikleri rahat bi sekilde nasıl yenebiliriz kadro 90+ üstü
-
@fearless_managerr Bu tarz video atmayınız, taktiğini var ise yazın. Views kasmanın anlamı Yok. %100 diye birşey de Yok oyunda.
-
@kiNqRepubLiC33 433 KK olabilir
-
@mrtgll33 433 a mı b mi daha etkili olur peki 4231 ve 451 kgv ye karsı bide su baskı kaçlarda yaparsam daha çok verim alabilirim
-
@kiNqRepubLiC33 433A dene bakalım, 55-65 arası olsun
-
4 4 2 b taktigine karsi hangi taktikle oynanmalidir kadro olarak daha ustunum
-
@Svennn9999 433KK
-
FİKİR DANIŞMA:
Takımımızı hedef 1'in takım kalitesine denk ya da 5 10 milyon fazla olarak düşünelim- Stil: 4-3-3-B KK
- Markaj: Alan Markajı
- Ofsayt: Hayır
- Forvetler: Sadece Hücum Orta saha: Forveti Destekle Defans: Geride Kal
- Baskı: 79 Stil: 79 Tempo: 79
İlk taktiğimiz bu
- Stil: 4-3-3-B KK
- Markaj: Adam Adama
- Ofsayt: Evet
- Forvetler: Sadece Hücum Orta saha: Sabit Defans: İleri Geri
*Baskı: 76 Stil: 76 Tempo: 58
Bu iki taktik arasında başta da belirtmiş olduğum gibi takımımızın kalitesi liderliğe oynar durumda.Beklerde ofansif yönü yüksek oyuncularda mevcut orta sahada çok yönlü oyun oynayabilecek oyuncularda.Siz olsaydınız hangi taktiği kullanırdınız sebebi ile birlikte yazarsanız güzel bi tartışma olabilir. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.
-
bekleri ne zaman iler çıkartmalıyız acaba hücüm gücü düşük defanslarda bekleri ileri çıkartmak iyimidir ?
-
@blueeyeswhitedragon1 Kardeş zaten yukarıda da belirttim.Kadroda ofansif gücü yüksek olan defanslar da mevcuttur diye.