OSM Taktikleri
-
4 3 3 B Kanatları kullan , Adam markajına karşı nasıl bi taktik kullanmalıyım
-
@Derrick-Lannister Maç nerede kadrolar nasıl böyle taktik mi verilir
-
abi ya neden sürekli oluyor anlamıyorum şampiyonlar liginde atletico yu seçtim 2 maçtada üstün oynadığım halde ikisindede kazanamadım barçaya 3-2 yenildim bayern ile 2-2 berabere kaldım istatistiklere baktım şut sayıları arasında en az 5-6 fark var topla oynama oranları %61 e %39 falan rakip sahada oynama oranım falanda fazla ben üstünüm ama kaybediyorum ne yapmam lazım
-
Bu takım ile genel olarak hangi taktik / dizilişle oynamalıyım ? Büyük maçlarda ne yapacağımı biliyorum ama normal maçlarda ne yapsam sizce ? Son maç bilgisayar ile 1-1 kaldım 4-3-3 KK ile
-
@thekingisbackmg 4-4-2 A Kanatları Kullan , Sadece Hücum , Pozisyonu Koru - Bekler İleri Geri
Dengeli
Ofansif
Topa Hakim ol
AgresifDene bakalım bunları bir faydası olacakmı
-
@xLeadeRJacK denedim kardeşim 1. Chelsea'ye dostluk attım 1-1 bitti iyi oynamışım bakalım işe yarayabilir lig maçında ne olacak
-
@xLeadeRJacK 442 de kanatları kullandan randıman alıyor musun gerçekten ?
-
@thekingisbackmg Gözü kapalı 433 rahat oynarsın
-
@The-Perfect-38 Şans işi biraz da bu Biraz daha dengeli oyun dene o zaman.
-
@mrtgll33 Maç kendi evimde. Kadrolarımız eşit sayılır. Bana karşı 4 3 3 B Adam markajı kanat oyunu oynuyor ne yapmalıyım sizce
-
@Derrick-Lannister 433A KK
-
@mrtgll33 Alan savunması mı Adam markajı mı sence?
-
@Derrick-Lannister Armut mu daha iyi karpuz mu gibi olmuş hocam sorunuz
-
@Derrick-Lannister Alan savunması
@тc-Darxoul
-
@mrtgll33 dengeli derken ne yapmalıyım
-
@The-Perfect-38 Aşırı pres aşırı hücum aşırı gol arzusu değil de daha ideal oyun, 60-70 arası pres, topa sahip ol çizgisinde oynamak felan