OSM Taktikleri
-
451 e karşı nasıl çıkılmalı bu 451in yenmenin bir yolu yokmudur
-
@blueeyeswhitedragon1 her zaman vardır, ancak kadro değerleri maç sahası vs olmadan taktik vermek işe yaramaz
-
kadro degerim daha yüksek maç benim sahamda ve 2 1 kaybettik topla oynamada ve şutta ben üstünüm
-
@blueeyeswhitedragon1 geç gördüm mesajını
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@blueeyeswhitedragon1 geç gördüm mesajını
peki nasıl bi dizilişle çıkmalıyım
-
@blueeyeswhitedragon1 4231kgv veya 451kgv ile karşlık verilirdi
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@blueeyeswhitedragon1 4231kgv veya 451kgv ile karşlık verilirdi
teşekkürler deniyecegim
-
@blueeyeswhitedragon1 rica ederim umarım işe yarar
-
@mrtgll33 ofansif kısmını dengeli yapan ve topa hakim ol ile oynayan bi takımı nasıl yenebilirim benim kadro rakipden daha iyi maçım ise deplasmanda yardımcı olursanız sevinirim
-
@kiNqRepubLiC33 ne taktik ile oynuyr rakip
-
@mrtgll33 433 a kanatları kullan oynuyor adam markajı ofsayt Hayır ofansif kısmını dengeli ve topa hakim ol ile oynuyor benim kadro daha iyi maç deplasmanda ama nasıl bi taktikle yenebilirim
-
@kiNqRepubLiC33 risk almak istersen 433KK kullan, daha garantisi 4231kgv olur
-
Abi baskı 78 stil ve tempo 79 yapıyorum çok şut atıyorum ama bazen kaybediyorum daha dengeli oynayim dedim baskı 79 stil 50 tempo 65 yaptım daha kötü oynadılar ne yapacağımı şaşırdım valla
-
@The-Perfect-38 Şans işi biraz da
-
@mrtgll33 abi tam değer vermeden yakın değerler versen
-
@The-Perfect-38 Yukarda bi yerde yazmıştım aslında ona bakarak yapabilirsin yakın değerler
-
343b kanatları kullan hakkında ne düşünüyorsunuz kapalı takımlara karşı iyi gidebilirmi bi kaç dostluk maçı yaptım 451 taktigini ezici bi üstünlükle yendim
-
@blueeyeswhitedragon1 değişir rakipten rakiba kadrodan kadroya
-
@blueeyeswhitedragon1 3-4-3 A KK ve
3-4-3 KGV eskiden çok modaydi çünkü fazla gol attiriyorlardi ve galibiyet geliyordu ama artık onuda dengeleyen taktikler var 4-4-2 B 3-4-3 B yi dengeler