OSM Taktikleri
-
@The-Perfect-38 Şans işi biraz da
-
@mrtgll33 abi tam değer vermeden yakın değerler versen
-
@The-Perfect-38 Yukarda bi yerde yazmıştım aslında ona bakarak yapabilirsin yakın değerler
-
343b kanatları kullan hakkında ne düşünüyorsunuz kapalı takımlara karşı iyi gidebilirmi bi kaç dostluk maçı yaptım 451 taktigini ezici bi üstünlükle yendim
-
@blueeyeswhitedragon1 değişir rakipten rakiba kadrodan kadroya
-
@blueeyeswhitedragon1 3-4-3 A KK ve
3-4-3 KGV eskiden çok modaydi çünkü fazla gol attiriyorlardi ve galibiyet geliyordu ama artık onuda dengeleyen taktikler var 4-4-2 B 3-4-3 B yi dengeler -
alanyasporum en iyi taktik ne olur
-
@zıplayan-helipokter 451 KGV
-
kendi sahamda oynanan kupa maçında penaltılarla yenildim kadrom karşı taraftan daha yüksek olmasına ragmen 2 mizde 4 5 1 çıktık orta sahalarım adaminkinde çok daha iyi olmasına karşı 1 1 berabere kalıp penaltılarla yenildim 451 nasıl bir taktiktir bu taktigie karşı 4231 veya 451den başka taktikle yenmenin yolu yokmudur
-
@blueeyeswhitedragon1 4-5-1 için 4-3-3 KK veya 3-4-3 KK tavsiye ederim
-
Gençler Bi Menchester Ciyt Taktigi Verin Kadroma bakmak isteyen profilden 4 .takımıma girsin screenshot atamıcam erindim
-
@SütlüPizza Sen öyle yaparsan buraya taktik vermek için yazanlarda erinebilir.
-
@SütlüPizza Sanmıyorum.
-
@SütlüPizza kardeş takımına 433a kk taktiği iş görür bence
-
@Bilocan-Bingul onu kullanıyorum zaten saol teşekkürler daha iyi bi taktik arıyorum stili dikkatli yapıyorum her maç 2 sarı yiyorum
-
@SütlüPizza kartıın stille alakası yoktur.Oyun anlayışın etkiler agresif oynarsan sarı yersin 2-3 tane normal oynarsan hiç yemeyebilirsin
-
aynen @SütlüPizza kardeşim onu hakem rengine göre ayarlayabilirsin taktik içinse benim en verim aldığım taktiktir
güçlü takımlarda işe yarar ama yinede sen karar verirsin:thumbsup_tone2: -
Teşekkürler arkadaşlar benim dedigimi siz anlamadınız sizin dediginizi ben anlamadım teşekkürler konu kapansın
-
@SütlüPizza diyecek bişey bulamıyorum