OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@ILecontI 433KK Alan - Ofs. Kapalı - Mevkiler Sabit- Pres vs diğerleri 60-70 arası kullan derim. Arda abi de yorumda bulunsun ortak karar alırız @F-S-M-0.13
Hocam ben hep 433B çıktım fark eder mi A - B olması ?
-
@mrtgll33 merhaba abi benim aklıma bişey takıldı sence 433 a-b taktiklerinde presi kaç yapmalıyım tam saha baskı oynuyorum ama bu soru uzun zamandır beni düşünüyor saygılar
-
@Bilocan-Bingul rakibe göre kadrosuna göre ve iç dış sahaya göre pres ayarlanır ama 80 üstü yararlı bulmuyorum
-
@mrtgll33 peki abi güçlü takıma pres 70-75 arası olur mu
-
Arkadaşlar bizim arkadaşlar ile İngiltere Ligimiz var. Biliyosunuzdur Hedef 1 olanlar City United ve Arsenal. Ben Manchester united im. Oyuncu kaltesi olsun kadro değeri felan olsun oyuncular olsun en kaliteli kadro bende fakat taktik te mi sıkıntı bilmiyorum ama Arsenal ve City e istisnasız yeniliyorum . Sorun nedir eğer taktikse ciddi ciddi bi United taktiği verir misiniz iyi olan . İhtiyacınız olacaksa Arkadaşların taktiklerini atayım kadrolar olsun istediğiniz birşey varsa atayım fakat hep yeniliyorum sorun nedir
-
@drogbagar17 Dostum takıma 4-3-3 A KK oynat
Herkes mevkisinde kalsın alan savunması oysayt kapalı yap diğer çizgi ayarlarınida 80 i geçmeyecek şekilde istediğin gibi ayarla
Kaptanı en yaşlı
Penaltı vurani en iyi forvet
S.vurusu vurani en iyi orta saha
Korneride orta sahadan istediğin birini yap
Umarım işine yarar -
451 kk a karşı 343 kk oynanır mı yada 451 kgv mi çıkayım maç deplasmanda
-
Serie A liginde Atalanta takımını aldım. Yaklaşık 2500 coins harcadım. Şuan ki takım değeri 800M Euro.. Ligin en değerli takımına sahibim.
Ligte bugün 30. haftayı oynadık ve Roma ile evimde oynadım.
Hafta puan durumu 1. Atalanta 67 | 2. Roma 63 ve maç evimde. (Romanın değeri 370M Euro)
%4 ev sahibi avantajım var. Oyuncularımın hepsinin formu en üst seviyede. Oyuncu karşılaştırmalarına gelir isek..Atalanta 4-4-2 B | Roma 4-3-3 A
ATALANTA
Forvetler : Mbappe(110 )- Rasford(110)
Orta Sahalar : Kessie(113)- Sane(105) - De Bruyne(104) - Brandt(102)
Defanslar : Bellerin(99)-Caldara(99)-Gimenez(98)-Rodriguez(95)
Kaleci: Gollini(109)ROMA
Forvetler : El Shaarawy(94) - Salah(94)-Dzeko(91)
Orta Sahalar : Weigl(95) - Gerson(93)-Kovacic (94)
Defanslar :Christensen(99)-Marcelo(93)-David Luiz(92)-Manolas(91)
Kaleci: Szczesny(95)Hakemin sinir düzeyi en üst seviyedeydi ve Roma takımına maç başlamadan hemen önce Casus yollayıp baktım Agresif oynuyordu. Benden sadece 1 tane fazla sarı kart görerek bitirdi maçı.
Taktikler ayarındaki yok paslı oyna yok kontraya çık falan filan onları geçin.
Evimdeyim.. 400M Euro yu aşkın fark var.. Bütün oyuncularım daha üst seviyede. Hatta forvetlerim 110-110 ikisi de.. Kalecim 109...
Sizce maç kaç kaç bitti?
1-1 berabere kaldım..Kimse bana oyunun açıklamasında olduğu gibi ''biraz şans'' oyunun içinde var demesin.. Ben 2500 Coinsi aşkın harcamışım bu takım için. Deplasmanda olsam hadi neyse eyvallah derim berabere bitebilir. Evimdeyim yahu!
Geriye 13 hafta(gün) kaldı. Gün içerisinde sadece bikere girip hakemin sinir düzeyine göre agresifliği değişip çıkıcam sadece. Bu oyunla uğraşılmaz. Saçma sapan altyapısı var bunu kabul edin.
Eğer bunların sonucunda mantıklı bir açıklaması olan varsa buyursun tartışalım
-
@Onur-BAHADIR kardeşim taktik olarak ne oynuyorsun
-
@F.S.M.0.13
4-4-2 B | Alan savunması | Ofsayt tuzağı yok | PaslıBaskı : Rakibe yakın oyna (79)
Stil : Ofansif(79)
Tempo : Yüksek hızda paslaşma (79)Forvetler: Sadece hücum
Orta saha: Forveti destekle
Defans : Bekler ileri yada Orta sahayı destekle -
@ILecontI said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar lig 2. ile kritik bir maçım var. Kadro değeri olarak 10 M daha fazlayım ben Fluminense o palmeiras 433B paslı ofsayt evet alan markajı uyguluyor. Ben 10 haftadır falan 433B KK kullanıyorum. Sizce sahaya nasıl çıkmalıyım ? Bu arada maç evimde. @mrtgll33 @F-S-M-0-13 hocalarım yardımcı olursanız sevinirim.
Geç gordum kardeşim kusura bakma murat cevabı vermiş zaten basarilar dilerim
-
@Onur-BAHADIR said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13
4-4-2 B | Alan markajı | Ofsayt tuzağı yok | PaslıBaskı : Rakibe yakın oyna (79)
Stil : Ofansif(79)
Tempo : Yüksek hızda paslaşma (79)Forvetler: Sadece hücum
Orta saha: Forveti destekle
Defans : Bekler ileri yada Orta sahayı destekle -
@Onur-BAHADIR kardeşim elinde böyle bir kadro varken 433 oynaman en mantıklı olandir ve mevkilerin sabit olmasindan emin ol daha çok yarar görürsün
-
@F.S.M.0.13 4-3-3 B yaptım mesela şimdi. Forvetler 104-110-110, Orta saha 104-105-113, Defans 95-99-98-99, Kaleci 109 .. Taktiğin geri kalan kısmı mantıklı mı?
-
@Onur-BAHADIR b yerine a daha iyi olur kanatlar oyna paslı oyunu birak bu kadro degeriyle sayisal degerlerden 80 70 arasindan şaşma
Hepimizin korktuğu diğer nokta hakem olayi
Kırmızı-normal oyna
Turuncu- sert oyna
Sarı- sert oyna
Mavi- ya hep ya hiç
Yeşil- ya hep ya hiç -
@F.S.M.0.13 4-3-3 A yaptım, Kanatları kullan yaptım.. Bakalım neler olacak ama cidden çok sinirlendim Formları düşük olsa yada deplasmanda olsam bir şey demeyeceğim ama evimdeyim ve herkesin formu en üstte nasıl sadece 1 tane atabiliyorum anlamış değilim.
-
@Onur-BAHADIR elindeki o kadroyu resmen harcamışsin kardeşim 442 b pasli oyun nedir
-
@F.S.M.0.13 Ne biliyim hocam gerçek hayattaki gibi düşündüm ortasahayı fazla tutup paslaşa paslaşa atarlar diye düşündüm. 4-4-2 B de önlibero olarakta Kessie yi oynatıyordum hücum 111 defansı 116
-
@Onur-BAHADIR 433 a kanatları kullan alan savunmasi ofsayt kapali mevkiler sabit sayisal degerde rakibin gücüne göre en fazla 80 en az 70 arasinda oynama yap hakem olayinda da ligde genel analiz yap önceki maclarda kaç sarı kaç kırmızı çıkarmış diye önemli maclarda risk alma olayinda cok yardimci olacaktir