OSM Taktikleri
-
@Merrtcann1905 birde 1. 2. 3. 4. Sırada olan menejer arkadaşlarımı bu 3.4.3 B taktiği ile devirir miyim ?
-
650 milyon değerli takımım var defansım 90-98 arası orta saha 94-104 arası fotvetler 95-102 arası nasıl taktik öneriniz olur bana 3. Bitrmem lazım arkadaşlar ile oynuyom acillll suan 6. Yım 13 hafta var lig bitimine
-
@xLeadeRJacK detayları kötü ayarlamış olabilirsin hemen taktikten vazgeçmek en büyük hatadır
-
Ligdeki diğer takımlara göre güçlü veya denk bir kadromuz varsa 4-3-3 A KK en ideal taktiktir
-
Arkadaşlar Merhaba. Bir Sorum olacak. Ben İnter Takımı ile oynuyorum. Kadrom Ligin en iyi kadrolarından. Ama büyük takımlara karşı sıkıntı yaşıyorum. 4-4-2B Oynayan bir takıma gol atmakta zorlanıyorum. Şu an Ligin 10.haftası sadece bir beraberliğim var.
Taktiklerimin yanlış olduğunu düşünüyorum siz ne diyorsunuz.Takım: İnter
Diziliş: 4-3-3B
Taktikler:Kanatları Kullan
Çizgi Taktikleri: Forvetler İleri-Orta saha sabit-Defans sabit
Markaj: Alan
Ofsayt: Kapalı
Baskı: 80
Stil: 55
Tempo:70Bask-stil-tempo değerlerimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Diğer taktiklerimden memnunum. Siz ne diyorsunuz.
-
Bursaspordayim 11imdeki en dusuk oyuncum 87 286m kadro degerim var ama rakipleri zar zor yeniyorum nasil oynamaliyim sizce ?
-
4-3-2-1 candır
-
@Abdullah-Emin-Cem Dostum bende Bursaspor um kadrom benimde seninki gibi
4-3-3 A KK oynat ben öyle oynatıyorum ve yenilgisiz devam
Tek yenilgimi lig başında kadrom kötüyken GS ye karşı aldım -
@TheKing-38 said:
@Abdullah-Emin-Cem Dostum bende Bursaspor um kadrom benimde seninki gibi
4-3-3 A KK oynat ben öyle oynatıyorum ve yenilgisiz devam
Tek yenilgimi lig başında kadrom kötüyken GS ye karşı aldım
Bende oyle oynuyorum normalde ama 2-1 1-0 zar zor yeniyorum neden anlamadim -
@Abdullah-Emin-Cem Valla ben gol sıkıntısı cekmiyorum 10 maçta 40 tan fazla golüm var
-
@TheKing-38
Yani 4-3-3 kk diger taktikler nasil -
@mrtgll33
Bursaspordayim 89dan assagı adamım yok ama zar zor yeniyorum insanlari hangi taktigi dizilisi yapmaliyim ? -
@Abdullah-Emin-Cem Hucüm hattın iyiyse 433Kk mevkiler sabit oyna alan savunması olsun
-
@pangea1998 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar Merhaba. Bir Sorum olacak. Ben İnter Takımı ile oynuyorum. Kadrom Ligin en iyi kadrolarından. Ama büyük takımlara karşı sıkıntı yaşıyorum. 4-4-2B Oynayan bir takıma gol atmakta zorlanıyorum. Şu an Ligin 10.haftası sadece bir beraberliğim var.
Taktiklerimin yanlış olduğunu düşünüyorum siz ne diyorsunuz.Takım: İnter
Diziliş: 4-3-3B
Taktikler:Kanatları Kullan
Çizgi Taktikleri: Forvetler İleri-Orta saha sabit-Defans sabit
Markaj: Alan
Ofsayt: Kapalı
Baskı: 80
Stil: 55
Tempo:70Bask-stil-tempo değerlerimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Diğer taktiklerimden memnunum. Siz ne diyorsunuz.
Kardesim baskı ile tempoyu 55e cek
-
Arkadaşlar lig 2. ile kritik bir maçım var. Kadro değeri olarak 10 M daha fazlayım ben Fluminense o palmeiras 433B paslı ofsayt evet alan markajı uyguluyor. Ben 10 haftadır falan 433B KK kullanıyorum. Sizce sahaya nasıl çıkmalıyım ? Bu arada maç evimde. @mrtgll33 @F-S-M-0-13 hocalarım yardımcı olursanız sevinirim.
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@ILecontI 433KK Alan - Ofs. Kapalı - Mevkiler Sabit- Pres vs diğerleri 60-70 arası kullan derim. Arda abi de yorumda bulunsun ortak karar alırız @F-S-M-0.13
Hocam ben hep 433B çıktım fark eder mi A - B olması ?
-
@mrtgll33 merhaba abi benim aklıma bişey takıldı sence 433 a-b taktiklerinde presi kaç yapmalıyım tam saha baskı oynuyorum ama bu soru uzun zamandır beni düşünüyor saygılar