OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar merhaba,ben Chelsea'yim ve bugün kupa finalinde Arsenal ile karşılaşacağım benim kadrom bu şekilde;
Arsenal'ın kadrosu bu şekilde;
Şimdi Arsenal genellikle 4 3 3 kanat oynuyor çizgiler bekler ileri geri forveti destekle sadece hücum pres vs. 59-85 arası yapıyor alan savunması ofsayt yok (bunları bilmemin sebebi arkadaşım) bu akşam bana farklı bir taktikte çıkabilir 4 4 2 veya 4 3 3 çıkacaktır.Kupayı kazanmam lazım sizce taktikleri ne yapmalıyım.Kesin kazanmam lazım lütfen taktiklerinizi bekliyorum.Maç bugün 11'de.Çizgiler,pres vs. yüzdeleriyle beraber yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Not:Antreman kampı yok. -
@MuratShn60 Fotoğraflar gelmemiş herhalde benim kadro değeri 1.100m arsenal 981m
-
@OMEROZCAN32 bro şuan ben 5-3-1-1 dizilişini kullanıyorum southampton ile. Kontra atak taktiği, defansif, yüksek hızda paslaşma, pres de en fazla 80 yapıyorum. Defans geride, orta saha defansı destekle, forvet ileri. Bu taktikle iyi gidiyorum, düşük takımlara fazla gol atabiliyorum, büyük takımlarla da en kötü berabere. ama genel olarak yeniyorum. Kadro ortalamam düşük olmasına rağmen.
-
@UmutŞİMŞEK7 o zaman 433a kanatlar veya kgv güzel gidebilir, takımın ortalaması iyiyse eğer. kgv southamptona pek gitmiyor, şut atıyor ama fazla gol atamıyor öyle bir sıkıntı var.
-
Aynı milliyete sahip oyuncular bir arada oynadığında takımın harika bir kimyası olur! Sizin takımınızda en çok hangi ülkenin futbolcusu var? facebook osm sayfasından paylaşıldı bu olay daha önce varmıydı yeni mi geldi.
-
@atakanpin1 Oyundan yazarsan ayrıntılı taktik verebilirim.
-
@Xyldrmtaha 433 kanatları kullan derim
-
@Xyldrmtaha kardeşim böyle +85 ortalamaya sahip takımlara en iyi giden taktik diyebilirim 433 kk için
-
This post is deleted!
-
sabrın sonu selamettir.
beforeafter
-
@babuşthekıro Kardeşim güzel ama bunu yanlış yerde paylaşmış olmayasın: D
-
@babuşthekıro kardeşim senin torinonun pili veya yüreği bitmiş
-
@TheKing-38 skorlar diye bir başlık yok. zaten bunu atma amacım da muhabbet etmek kardeşim böyle şeylere fazla takılma.
-
@Bilocan-Bingul
kendisi kaybetti iyi gidiyordu
-
@babuşthekıro herhalde yiyecek yüreği kalmadı