OSM Taktikleri
-
merhaba arkadaşlar, oyunu uzun zamandır oynuyorum fakat anlamadığım bir husus var. örneğin gücü 90 90 90 olan bir oyuncu tam olarak hangi taktikte ve nerede oynar? ya da 93 90 91 gücü olan bir oyuncu benim bildiğim 10 numara mevkisinde oynar fakat kanatta verimli olur mu?
-
@Vedat-Vedatoğlu dediğin 2 oyuncu da kanatta da verimli olabilir 10 numara da da verimli olabilir. ama diziliş ve çizgi taktiklerin de galibiyet için çok önemli.
-
@mrtgll33
Soumphamptonu yönetiyorum, yarın Everton deplasmanında maçım var kadrolar birbirine yakın ama Evertonun biraz daha iyi. Her ikimizde 4-3-3 A KK oynuyoruz. Sizce taktiği ne yapmalıyım ? -
@RevolutionTR risk alırım dersen 433Kk oyna ama presi düşür, risk olmasın dersen 4231KGv
-
Herkese hayirli geceler bologna klubunu yonetiyorum su an ucuncu siradayim ve birinci siradaki roma ile karsilasacagim deplasmandayim genelde 433A yay ya da 442A cikiyor onun kadro degeri 700 benim 400 . 300m euroluk bir fark var nasik bir taktikle cikmaliyim deolasmandayim ligte ozel antreman basmak kapali @mrtgll33 @Sosyokrat @babuşthekıro
-
442a kanatari kukan ve alan markaji yapiyorum tum ilk 11 oyuncualrida 100 ve ustu gücü
-
@Balici6760 direk 433A veya B Kk çık