OSM Taktikleri
-
442 A kanatları kullan defans yerinde ortasaha yerinde forvetler ortasaya destek stil ofansif baskı rakibe yakın oyna tempo topa hakim ol alan savunması ofsayt hayır %90 galibiyet yüzdesi var sadece eşit değerdeki takımlar ve kadro değeri sizin takımlardan düşük olan takımlar için.
-
4 4 2 A Kaleyi görünce vur alan savunması
Olan kişiye karşı 4 3 3 B kanatları kullan oynuyorum
Kadrom ondan aşırı derecede daha iyi ama fazla gol atmak istiyorum averaj gerekiyor
Bu taktik iyimi değiştirmeli mıyım?
Maç benim evimde
-
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler dilerim taktik konularında arkadaşlar yazıyorlar bende dilim döndüğünce bir iki kelime edeyim, taktik rakibin taktiğine göre değil rakibin zayıf tarafına ve kendi kadronun uygun tarafına bakılarak kurulur (433a taktiğine karşı 433 b 451 taktiğine karşı 4231) uygundur demek ezberci yaklaşımdan ileri gitmez ,ilk başta bakacağımız şey bizim kadromuzun durumu hangi taktiğe yatkın rakibin ne gibi açığı var bunları analiz etmemiz gerekir, lig başında kadro oluştururken kullanacağımız taktiklere göre kadro oluşturmalıyız ve şunuda unutmayalım yenilmeyecek taktik yoktur mesele iyi kadro yapmak ve bunu taktiğinizle harmanlamanızdan geçer
-
4-3-3 a paslı oyuna karşı 4-3-3a kanatlar is yapar mi?Benim kadrom cok daha iyi.
-
@JacksonFlying olur
-
merhaba arkadaşlar ben osm'e yeni başladım bana sağlam bir taktik verebilirmisin acaba küçük takım olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
-
Bir de kanatları kullan oynayan kişi kanat oyuncularının oraya mesela 90 40 60 lık bir forvet yerine 90 8 50 lik bir forvet oynatsak yerini tutar mı ben tam olarak bilmiyorum aynı soruyu defansta da soruyorum orta saha için de soruyorum mesela defansta sağ bek sol bekin oraya hücumu az olan bir defans koysak kötü sonuç mu alırız , orta sahada da kanata hücumu az olan bir oyuncu oynatsak kötü sonuç mu alırız ?
-
Beyler 4-4-2b paslı oyuna karşı ne oynamalıyım?Kadro degerleri eşit sayılır.
-
4-2-3-1 Kgv'ye ne oynanabilir kadrom daha iyi
-
@RMeireeles 433 kk
-
@JacksonFlying yardım eder misiniz? Benim için çok önemli bir maç.
-
@JacksonFlying Riske atmak istemiyorsan 4-2-3-1 KGV oynayabilirsin. Ama sende 4-4-2 oynarsan da kazanma şansın var
-
@GranTurismo17 4-4-2 derken biraz daha açar mısınız?Taktikleri vs.
-
@JacksonFlying 4-4-2 Paslı oyun , adam markajı ,ben böyle oynardım yani.
-
@GranTurismo17 yalnız maç deplasmanda
-
Kazanmam lazım maçı bu arada
-
ağalar 451 yada 541 oynayan bir rakibim var adamın evinde oynuyorum ve taktiği gizlemiş özel basmış olabilir şimdi stoke city gibi bir rakibim var benim takımda manchester city takımım efsane ama hem deplasmandayım hemde en son baktığımda 451 oynayan bir rakip var. 4-2-4 A kgv yaptım sizce işe yarar mı ?
-
beyler 3-3-4 taktıği kullanmış olan var mı kadroda rotasyona gitmem lazım şuan en uygun taktik bu gözüküyo rakibim benden zayıf ne oynamalıyım sizce 3-3-4 dizilişinde
-
@RMeireeles 4-4-2 a paslaşarak oyna ofansif baskılı ofsayt taktiği aç alan savunması yap ortasaha sabit bekler ileri geri forvet sadece hücum