OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 dün bota karşı 7-1 kazandım senin verdiğin taktik ile ama bugün udineseyle evimde zar zor 2-2 berabere kaldım. bu oyun bi saçmalık ya
-
Normalde 4-3-3 A KK taktiğinde çizgi taktiğini forvet sadece atak, orta saha forvete yardımcı ol, defans geri kal yapardım.Presi 80-90 arasında tutardım ve tempoyu tek pas futbol yapardım.Bu sefer farklı bir vasyasyon denedim ve olumlu sonuç aldım.Dostluk maçlarında da denedim.Bildiğiniz üzere bu çizgi taktiklerini,baskıyı ve stili önceden @mrtgll33 forumda yazmıştı ben de denemiş oldum.
Buyrun beyler 4-3-3 A Dizilişi ve mevcut taktikle bugün Galatasaray'a karşı aldığım sonuç.
Benim kadro değerim (Fenerbahçe) : 280M
Galatasaray'ın kadro değeri: 326M
Dizilişim 4-3-3 A
Taktikler de bu resimdeki gibiŞu an ligdeki mevcut durumda artık şampiyon oldum sayılır.Ayrıca namağlup liderim.
Taktik isteyen arkadaşlar özelden yazabilir ben de bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.Bu ara pek fazla foruma girme şansım olmadı.Mesaj atan arkadaşlara dönemedim özür diliyorum.
-
Bu da kadro kalitesi orta olan takımlar için kullanılabilecek 4-5-1 taktiği
Taktiklerin ayrıntılı kısmı (tabi mücadeleyi hakeme göre ayarlayın arkadaşlar.)
-
@mrtgll33 3-4-3 fantastik bir taktik değildir fakat bu taktiği zayıf takımlara karşı denerim çok gol atmama yardımcı oluyor fakat bu takitk ilk 11 i sahaya eşit aralıklarla yaydığı için kanatları kullan taktiğini kullanman gerekiyor çizgi taktikler ise forvet orta saha ve defansın kendi konumlarını korumasını gerektiririr dolayısıyla bu oyun stili aşırı ofansiftir yani güçlü takımalara karşı daha dengeli bir oyunu tavsiye ederim
-
@Anafarta17 Bana mı tavsiye ediyorsun anlamadım ki
-
Kendi evimde, 3 4 3 B Pas oyunu oynayan güçleri 90-100 olan takıma karşı ne oynamalıyım sizce. Benim takımım bu arada 100+
-
631 e karşı nasıl çıkılmalı acaba?
-
@F-S-M-0-13 abi forumda bi arkadaşa söylediğin pres 80-stil 77-tempo 75 hangi 433 taktigine göre olur saygılar
-
Avrupa ligin de Panathinaikos için hangi taktiği uygulamalıyım
-
Takımım gs bugun yarı final macı var genclerbirligi ile adam ozel atmıs kadro degeri onunki 125 milyon benimki 400 milyon taktik 4 3 3 a kanat kullan benim ozel atmama gerek varmı ? ? ?? ?
-
@Arsenal-Belediyespor 4 2 3 1 kgv iyi gider
-
442 b kontra atağa hangi taktikle çıkılır
-
Merhabalar akşam liverpoolla evimde oynuyacağım ben arsenalim onun kadrosu benimkinden daha iyi muhtemelen 4-3-3 A yada B pas oynuyacak ona karşı hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz?
-
@mrtgll33 @Anafarta17 sizce hangi taktiği yapmalıyım?
-
@Slayer-Emre 4231 kgv çıkabilirsin.
-
Beyler rakibim benle başa baş.
4 5 1 KGV Antreman Kampı basmış.
Maç kendi evimde ne önerirsiniz -
@Derrick-Lannister 4231 kgv öneririm
-
Paslaşarak oynaya karşı adam adama mı oynanır yoksa alan savunması mı ?
-
@Sosyokrat hocam 442 b ye karşı ne önerirsin deplasman da kanatları kullan ve kontra atak oynayan iki farklı takım için
-
Merhaba 4 4 2 b ye karsi nasil oynamaliyim bugun derbi var deplasmandayim forvet ve defansim ondan daha guclu ama orta sahasi biraz daha iyi benden lutfen taktik verin cok ihtiyacim var