OSM Taktikleri
-
beyler avrupa kupasıda almanya yı seçtim takımdaki tüm defans oyuncuları defansif buna göre bi taktik lazım 4 3 3 b düşünüyorum paslasarak orta saha forvete yardımcı ol gibi tutar mı defansı geride kal yapıcam
-
rakibim 433b kanat çıkacak, kadrolarımız hemen hemen aynı deplasmanda olacam mutlaka kazanmam laızm ne önerirsiniz
-
Ortalamaları 94 83 ve 74 olan forvetlerim var. Ligin 7. haftasında takımı aldım ve hedefim ofansif oynayarak çok gol atmak. Çok gol atmam için Hücum ortalaması yüksek forvet mi almalıyım yoksa hücüm gücü yüksek ortasaha mı? Ortsahalarım 83 79 74 Başakşehirle oynuyorum
-
Birde Ligde şuan 6.'yım. İlk 8 takımın puanları birbirine çok yakın (en fazla 4 puan). 1. Trabzonspor ve 2. Fenerbahçe averajları birinin 25 birinin 26. Fenerbahçe ile aynı dizilişi kullanıyorum ama dostluk maçı yapıp 4-0 kaybettim. Başakşehir ile Galatasaray'ı 4-0 Bursaspor'u 4-0 yenip 1. Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmıştım. Taktiklerde neyi değiştirsem kurtulurum? Kadromun atak gücü yüksek olduğunu düşünüyorum
-
Yani Şöyle de diyebiliriz; Aramızda 3 puan olmasına rağmen nasıl onlar bizden 17 averaj fazla olabiliyor?
-
This post is deleted!
-
Merhabalar dostlarım. Arkadaşımla aynı lige girdik. O United'i aldı ben City'i ilk maçta birbirimizle. 4-4-2 A kgv ofsayt taktiği açık oynuyor. Ben 4-3-3A kanatlar çıksam alır mıyım şimdiden teşekkür ederim
-
4-3-3B PASLASMALI ADAM ADAMA OYNIYAN ADAMA NE CIKIM DIZILISIM 4231 OLUCAK AMA CIZGI TAKTIKLERI VB ONERILERINIZI ALIRIM BENIM ORTA SAHA DEF VE KALECI IYI ONUN FORVET
-
arsenal takimin basindayim 1350 milyon kadro degerim var. 4-3-3 kanat oynuyorum . 26 haftadir hic yenilmedim ama antreman kampiyla 400-500 milyon kadro degeri olan takim benden 1 puan alip gidiyor. 5 kez berabere kaldim onlarin yuzunden. antreman kampina karsi ne yapa bilirim?
-
@Bayram-Karakuş ne gibi ilginc transferler diyorsun? oyuncularim gayet iyi bence zaten onun sayesinde yenilmiyorum. ama iste kamplar isi bozuyor xD
-
@Bayram-Karakuş biz arkadaslarla birlikte oynuyoruz hepsi tanidik. oyuncu takasi yapiyoruz baya ondandir onlar. kimse sikayet etmedigi icin bir sorun olmuyor hile felan diye. bazen 1 oyuncu yerine 2 oyuncu bile ala biliyoruz )) boyle daha eglenceli oluyor oyun baya gercege tasimis durumdayiz xD
-
Merhaba arkadaslar 433A veya B yi yenebilicek taktik biliyormusunuz bir turlu yenemiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim.
-
@Erkan-Bahadır 3-5-2 kaleyi görünce vur çık orta saha sabit defans sabit forvet sadece atak
-
OSM Taktikleri Takımım Borussia Mönchangladbach, hedef 5. Bende bunu gerçekleştirmek istiyorum. Şampiyon olursam da hiç fena olmaz. Ofansif beklerim var, kanatları kullan ile güzel bir şey yapamazmıyız? Şöyle ezici bir taktik yok mu? Bu anlatacağım yaklaşık 1,5 sene önceydi arkadaşım trabzon sporla bi taktik yapmıştı, herkese 4-5 atıyordu en az. Benim kadrom daha iyiydi, beşiktaşı almıştım, transferlerle geliştirmelerle önündeydim baya ama o beni yenmişti yinede. Her maça ayrı taktik yapmıyorum zaten sezon boyunca kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.