OSM Taktikleri
-
@JacksonFlying Riske atmak istemiyorsan 4-2-3-1 KGV oynayabilirsin. Ama sende 4-4-2 oynarsan da kazanma şansın var
-
@GranTurismo17 4-4-2 derken biraz daha açar mısınız?Taktikleri vs.
-
@JacksonFlying 4-4-2 Paslı oyun , adam markajı ,ben böyle oynardım yani.
-
@GranTurismo17 yalnız maç deplasmanda
-
Kazanmam lazım maçı bu arada
-
ağalar 451 yada 541 oynayan bir rakibim var adamın evinde oynuyorum ve taktiği gizlemiş özel basmış olabilir şimdi stoke city gibi bir rakibim var benim takımda manchester city takımım efsane ama hem deplasmandayım hemde en son baktığımda 451 oynayan bir rakip var. 4-2-4 A kgv yaptım sizce işe yarar mı ?
-
beyler 3-3-4 taktıği kullanmış olan var mı kadroda rotasyona gitmem lazım şuan en uygun taktik bu gözüküyo rakibim benden zayıf ne oynamalıyım sizce 3-3-4 dizilişinde
-
@RMeireeles 4-4-2 a paslaşarak oyna ofansif baskılı ofsayt taktiği aç alan savunması yap ortasaha sabit bekler ileri geri forvet sadece hücum
-
4-3-3B KANATLARDAN OYNIYAN BIRINE KARSI DEFANSIF OLARAK NE OYNIYIM KADROSU BENDEN KOTU EVIMDE OYNICAM HAKEM KIPKIRMIZI
-
Arkadaşlar 442b paslı, alan markajı ve agresif oynayan bir takıma karşı deplasmanda hangi taktikle oynamam mantıklı. Bu taktik bana hep ters gelmekte. Normalde 433b kk seven biriyim. Ama puan kaybetmemem lazım acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Ayrıca 442a ve 4231 taktikleri çizgi taktikleri ile nasıl oynatılabilir büyük takımla için kullanışlımıdır. -
@Outlawz99 en iyi defans öneririm
-
@F.S.M.0.13
Teşekkür ederim -
@Outlawz99 Yeni gelen güncelleme ile korneri kullandırtmaman gereken oyuncular hücumcular ve stoperler olarak adlandırıldı. Ben de hücumu 47 olan savunma yani bek oyuncusu denedim ancak maç sonu yorumunda korner için ideal bir oyuncu olmadığını söyledi.
Sonuç olarak orta saha oyuncuna korner kullandırtmanı tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar 4-4-2 (a veya b) pas oynayan büyük takımlara nasıl bir taktikle çıkmalıyım? Konyasporum kadro değerinde 8.yim. 4-2-3-1 kgv denedim 4-4-2 a pasa karşı yenildim. Deplasmanda büyük takımlardan puan almak için ne yapmam lazım ayrıntılı yazarsanız sevinirim.
-
Herkese merhaba arkadaşlar.4-4-2 a pas oyunu oynamanızı tavsiye ediyorum.Genel anlamda gayet başarılı bir taktik.Hedefinize rahatça ulaşabilirsiniz
-
442 4231 kaleyi görünce vurun yanına hangi taktikleri seçebiliriz Kazanıyorum ama az gol atıyorum eskiden böyle olmazdı yemiyo artık
-
Arkadaşlar oyunda kadro kimyası gibi bir şey mevcut mu yani fazla transfer yapıp nerdeyse bütün oyuncuları değiştirince ne kadar iyi oyuncu olursa olsun birbirleriyle uyum sorunu yaşıyorlar mı böyle bir olay mevcut mudur sizlere sormak istedim. Çünkü bazen daha yüksek oyuncuyu yeni transfer ediyorum koyuyorum on bire kendisinden kötü değerdeki oyuncudan kötü oynuyor. Bilginiz varsa paylaşmanız dileğimle teşekkürler
-
@DirkAdvocaatBey Ligin başından beri takımını 4-5-1 için ayarlamadıysan yani takımının tüm orta saha oyuncularını eşit bir şekilde antrenmana koyup lig ortalamasının üstüne çıkarmadıysan senden daha iyi olan rakibinin orta saha oyuncuları senin orta saha oyuncularından daha iyidir. Bu yüzden 4 orta sahaya 5 orta saha ile karşılık verip orta sahayı domine etmeye çalışmak yerine orta sahayı es geçen 4-2-4 + uzun top veya defansını sağlam tutup kontra atak ile gol atmaya çalışan 6-3-1 + kontra atak ile oynamak biraz daha etkili olabilir ancak söylediğin gibi oyuncu kalitesi ve iç saha avantajı rakibinden yana olduğu için şansın da senden yana olması gerekiyor.