OSM Taktikleri
-
433a KK da içerde ve dısarda stil ve tempo aralıkları sizce hangi degerler arasında olmalıdır sayın mrtgll ve sosyokrat bey @Sosyokrat @mrtgll33
-
Öncelikle merhabalar hocam bugun ic sahada crystal palace ile oynuyorum kadro değerim 150m daha fazla adam 442b paslı oynuyor ben 433 mu çıkmalıyım yoksa taktığı degidtirmeli miyim?
-
@Balici6760 65-85 arası
-
@sukruciger 433 kalsın
-
@mrtgll33 cizgi taktikleri 65-80 iyi midir ?
-
@sukruciger bana göre iyi, karar sizin tabiki
-
@mrtgll33 cok sağol hocam birşeyler kaptık sayende :)!
-
@sukruciger ne mutlu bana
-
Abi Tottenham ı aldım 433 A KK oynamayı düşünüyorum
Herkes sabit ofsayt açık 78-79-79 oynamayı düşünüyorum sizce iyimi eksikler varsa ne yapmalıyım ? -
@TheKing-38 taktik iyi, kadroyu 433 e göre dizayn et. Güçlü takımlara pres tempo vs düşür biraz
-
@mrtgll33 ne kadar düşürüyüm abi
-
@TheKing-38 55-65 arasına kadar
-
@mrtgll33 OK abi inş şampiyon olurum kadroyu komple kaşiften dizecem zaten en az herkesi 95-105 arası yapmayı hedefliyorum
-
@TheKing-38 Harika, kaşif ile düzenli devam et
-
Merhaba arkadaşlar ben 433 b kullanıyorum rakibim chealse ilk maçta 442 kullanmıştı arkadaş 5 0 yenmiştim şimdi rövanş maçına oda 4 3 3b kanatları kullan alan savunma ofside kapalı oynuyor diziliş ve talimat ne önerirsiniz takım güçleri hemen hemen eşit @mrtgll33
-
@DenizSahil kadro kalitesi nasıl?
-
Eşit güçlerde sayılırız
-
Merhaba arkadaşlar atletico madrid aldım yeni lig başlıcak 4 gün içinde taktik nasıl olmalı atletico da varmı atletico alıp şampiyon yapan
-
@memo123123123 433KK ye göre dizmelisin takımı
-
Teşekkürler peki detaya girebilirmisin çizgi taktikleri baskı stil tempo falan söyleyebilme şansın varmı ?