OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 tamamdır hocam. Maç sonu yazıcam skoru 22:30 gibi
-
@cassano90 4 3 3 de bekler ileri geri yaparsa ve orta saha forveti desteklerse açık verir gibi geliyor yanılıyor muyum .(
-
@mrtgll33 peki abi bilgisayara karşı oynarken de bu çizgi değerleri 65 85 arası mı olmalı kazaya uğrarmıyız ? yoksa hepsini 85'e uçurmalımıyız
-
@dragon1721 açık verecek olsaydı ben her maçımda puan kaybederdim. açık verir gol yiyebilirsin ama ofansif oynayıp gol de atarsın değil mi ? ayrıca ben her maç yüzde 85 ile oynuyorum takımlarımın performansından çok da memnunum.
-
@cassano90 teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim
-
@Cetin-NAZLI İnşallah kazanırsın
-
@dragon1721 85 e uçur bence
-
merhaba arkadaşlar, oyunu uzun zamandır oynuyorum fakat anlamadığım bir husus var. örneğin gücü 90 90 90 olan bir oyuncu tam olarak hangi taktikte ve nerede oynar? ya da 93 90 91 gücü olan bir oyuncu benim bildiğim 10 numara mevkisinde oynar fakat kanatta verimli olur mu?
-
@mrtgll33 2-1 kaybettim. 18 şut çektim rakip 7 tane çekmiş. Yüzde 65 topla oynamada öndeyim. Saçmalık değil mi bu ya?
-
@Vedat-Vedatoğlu dediğin 2 oyuncu da kanatta da verimli olabilir 10 numara da da verimli olabilir. ama diziliş ve çizgi taktiklerin de galibiyet için çok önemli.
-
@Cetin-NAZLI Çok büyük şanssızlık İstediğimiz olmuş aşırı üstünüz ama futbol şansı rakipten yanaymış
-
@mrtgll33 tamam abi sen pc'ye karsı öyle mi yapıyorsun peki seni örnek alalım
-
@dragon1721 şimdi bütün detayları vermeyeyim ben
-
@mrtgll33 peki abi canın sağolsun teşekkür ederim
-
@dragon1721 Rica ederim
-
@mrtgll33
Soumphamptonu yönetiyorum, yarın Everton deplasmanında maçım var kadrolar birbirine yakın ama Evertonun biraz daha iyi. Her ikimizde 4-3-3 A KK oynuyoruz. Sizce taktiği ne yapmalıyım ? -
Arkadaşlar merhaba bugün real madrid ile maçım var reale casus yolladım taktikleri bunlar final maçı bu sizce ne gibi bir taktik ile oynamalıyım karşılaştıgımız daha önceki maçlarda bir kere beraber bir kerede real yendi önerileriniz neler..
Buda benim taktik
-
@RevolutionTR risk alırım dersen 433Kk oyna ama presi düşür, risk olmasın dersen 4231KGv
-
@memo123123123 çok agresif oynama bence
-
@memo123123123 baskı ve stili 65-79 arası yap