OSM Taktikleri
-
@dragon1721 85 e uçur bence
-
merhaba arkadaşlar, oyunu uzun zamandır oynuyorum fakat anlamadığım bir husus var. örneğin gücü 90 90 90 olan bir oyuncu tam olarak hangi taktikte ve nerede oynar? ya da 93 90 91 gücü olan bir oyuncu benim bildiğim 10 numara mevkisinde oynar fakat kanatta verimli olur mu?
-
@mrtgll33 2-1 kaybettim. 18 şut çektim rakip 7 tane çekmiş. Yüzde 65 topla oynamada öndeyim. Saçmalık değil mi bu ya?
-
@Vedat-Vedatoğlu dediğin 2 oyuncu da kanatta da verimli olabilir 10 numara da da verimli olabilir. ama diziliş ve çizgi taktiklerin de galibiyet için çok önemli.
-
@Cetin-NAZLI Çok büyük şanssızlık İstediğimiz olmuş aşırı üstünüz ama futbol şansı rakipten yanaymış
-
@mrtgll33 tamam abi sen pc'ye karsı öyle mi yapıyorsun peki seni örnek alalım
-
@dragon1721 şimdi bütün detayları vermeyeyim ben
-
@mrtgll33 peki abi canın sağolsun teşekkür ederim
-
@dragon1721 Rica ederim
-
@mrtgll33
Soumphamptonu yönetiyorum, yarın Everton deplasmanında maçım var kadrolar birbirine yakın ama Evertonun biraz daha iyi. Her ikimizde 4-3-3 A KK oynuyoruz. Sizce taktiği ne yapmalıyım ? -
Arkadaşlar merhaba bugün real madrid ile maçım var reale casus yolladım taktikleri bunlar final maçı bu sizce ne gibi bir taktik ile oynamalıyım karşılaştıgımız daha önceki maçlarda bir kere beraber bir kerede real yendi önerileriniz neler..
Buda benim taktik
-
@RevolutionTR risk alırım dersen 433Kk oyna ama presi düşür, risk olmasın dersen 4231KGv
-
@memo123123123 çok agresif oynama bence
-
@memo123123123 baskı ve stili 65-79 arası yap
-
@mrtgll33 Risk almak istemiyorum 4 2 3 1 oynıyım teşekkürler
-
Merhaba sunderland takımını yönetiyorum. Forvette tek adamım 94.. Orta saha 85-90 .. Defans 90-95 arası oyuncular mevcut. Kadro dar. 4-5-1 kgv.
Agresif
Forver orta sahayı destekle
Orta saha forveti destekle
Defans sabit
Alan savunması
Ofsayt hayır
Yüzdeler 80-70-70Değişiklik yapmalı mıyım ?
Tavsiye rica ederim -
Herkese hayirli geceler bologna klubunu yonetiyorum su an ucuncu siradayim ve birinci siradaki roma ile karsilasacagim deplasmandayim genelde 433A yay ya da 442A cikiyor onun kadro degeri 700 benim 400 . 300m euroluk bir fark var nasik bir taktikle cikmaliyim deolasmandayim ligte ozel antreman basmak kapali @mrtgll33 @Sosyokrat @babuşthekıro
-
442a kanatari kukan ve alan markaji yapiyorum tum ilk 11 oyuncualrida 100 ve ustu gücü
-
Merhaba sunderland takımını yönetiyorum. Forvette tek adamım 94.. Orta saha 85-90 .. Defans 90-95 arası oyuncular mevcut. Kadro dar. 4-5-1 kgv.
Agresif
Forver orta sahayı destekle
Orta saha forveti destekle
Defans sabit
Alan savunması
Ofsayt hayır
Yüzdeler 80-70-70Değişiklik yapmalı mıyım ?
Tavsiye rica ederim -
Hocam merhaba sürekli 433kk oynuyorum oyunda bildiginiz üzere Chelsea yim ama deplasman maçlarında sıkıntı cekiyorum benden cok daha zayıf rakiplerden 1 puan Bile alamıyorum oyun istatistiklerinde cok iyiyim ama gol atamıyorum deplasmanda taktığımı değiştirmeli miyim ? 433bkk alan savunması ofsayt kapalı çizgiler de 79-79-70 oynuyorum