OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 Risk almak istemiyorum 4 2 3 1 oynıyım teşekkürler
-
Merhaba sunderland takımını yönetiyorum. Forvette tek adamım 94.. Orta saha 85-90 .. Defans 90-95 arası oyuncular mevcut. Kadro dar. 4-5-1 kgv.
Agresif
Forver orta sahayı destekle
Orta saha forveti destekle
Defans sabit
Alan savunması
Ofsayt hayır
Yüzdeler 80-70-70Değişiklik yapmalı mıyım ?
Tavsiye rica ederim -
Herkese hayirli geceler bologna klubunu yonetiyorum su an ucuncu siradayim ve birinci siradaki roma ile karsilasacagim deplasmandayim genelde 433A yay ya da 442A cikiyor onun kadro degeri 700 benim 400 . 300m euroluk bir fark var nasik bir taktikle cikmaliyim deolasmandayim ligte ozel antreman basmak kapali @mrtgll33 @Sosyokrat @babuşthekıro
-
442a kanatari kukan ve alan markaji yapiyorum tum ilk 11 oyuncualrida 100 ve ustu gücü
-
Merhaba sunderland takımını yönetiyorum. Forvette tek adamım 94.. Orta saha 85-90 .. Defans 90-95 arası oyuncular mevcut. Kadro dar. 4-5-1 kgv.
Agresif
Forver orta sahayı destekle
Orta saha forveti destekle
Defans sabit
Alan savunması
Ofsayt hayır
Yüzdeler 80-70-70Değişiklik yapmalı mıyım ?
Tavsiye rica ederim -
Hocam merhaba sürekli 433kk oynuyorum oyunda bildiginiz üzere Chelsea yim ama deplasman maçlarında sıkıntı cekiyorum benden cok daha zayıf rakiplerden 1 puan Bile alamıyorum oyun istatistiklerinde cok iyiyim ama gol atamıyorum deplasmanda taktığımı değiştirmeli miyim ? 433bkk alan savunması ofsayt kapalı çizgiler de 79-79-70 oynuyorum
-
@sukruciger deplasmanda 433A deneyin 1-2 maç pres vb de 65-70 arasına çekip deneyelim derim
-
@Balici6760 direk 433A veya B Kk çık
-
@mrtgll33 Neyse sağlık olsun hocam. Sıkıntı değil önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
-
@Cetin-NAZLI Kazanmanı çok isterdim :pray_tone3:
-
bişey sorucam ligde birinci olamayıp kupada bırıncı olursan lig bittiğinde üst lige çıkabiliyomusun ?
-
@muhammedbris Oyun formatı tek sezonluk yani böyle birşey yok
-
ben manu yum 4-3-3kk oynuyom ve deplasmanda southampton ile oynuyorum 4-5-1 öneriyo ne önerirsiniz
-
Ustam deplasmanda 4 3 3 a mı oynanmalı 4 3 3 b mi bide rakip takım antrenman kampı kullanmışsa nasıl bir taktik geliştirilmeli
-
@kastamonutosya37 antrenman kampı kullandıysa kapanın bol bol deplasman da Kadron iyi değilse rakipten A oynanabilir