OSM Taktikleri
-
@TheKing-38 Sen barçasın ona göre taktik yok
-
Hocam tekrar merhaba bugun west brom la macım var evimdeyim onun kadro degeri 1.3milyar benim de kadro degeri 1milyar 442b kanatlari kullanıyor ben 433 çıkayım diyorum a mi b mi uygun olur bir de çizgiler hangi aralıkta olmalıdır
-
Merhaba tekrardan
4-5-1 kgv oyunuyorum. Küçük takımları yeniyorum ama büyük takımlara yeniliyorum. Hiç yenemedim. Yüzdeler 75 75 75
Öneriniz var mıdır ? Moralim bozuk :
(
İngiltere ligi -
arkadaşlar tüm güçleri 90 90 90 olan birini 4-4-2B taktiğinde defansif oynatabilir miyim acaba?
-
Rakip benden dusuk evimdeyim 4-2-3-1Kgv oynayacak gibi bana karsi oneriniz ne olur ? Alan adam?
-
-
sorum: kgv açılımı nedır
-
sorum:3 arkadaş ıngıltere lıgı açtık biri m.city diğeri m.unıted aldı bende Tottenham Hotspur FC takımını aldım hedefım 4 fakat sampiyon olmak istiyorum arkadaşlarımı gerıde bırakıp....daha onceki liglerımızde 433 4231 taktıklerını denedım hıc basarılı olamadım hep 3, oldum bana guzel bı taktık verebılecek olan varmıdır.....
-
-
@beowolff 1.soru kaleyi görünce vur 2.soru kardeşim elindeki takım güçlü ve iyi oyunculara sahipse 4-3-3 kanatları kullan öneririm
-
Gelisimi iyi olan ve +89 +90 civari en iyi forvet ve ortasahalar kimlerdir? (Dembele haric) Yardimci olursaniz sevinirim Arsenal ile oynuyorum su an sezon oncesindeyiz. Dybala ve donarummayi transfer ettim dahada butcem var
-
@mrtgll33 Yok abi Tottenham için
-
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Yok abi Tottenham için
Kadrom bayağı iyi abi herkes 95+
-
@Bilocan-Bingul açıklamamda yazdım 433 ve 4231 bı cok lıgde denedım oynadıgım arkadaslarımla sureklı oynuyorum hep 3. oluyorum o yuzden bana baska değişik bı taktık lazım hocam 433 istemıyorum