OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 hocam hangi takımla 2 milyarı gördün
-
Merhabalar
Foruma yeni katılmış olmakla birlikte bir sorum bulunmaktadır.
Lig de henüz malubiyetim bulunmamakta. Hep 3-4-3 B - pas ile oynamaktayım.
Derbi maçı içinde rakibim de benimle aynı taktiği kullanmakta.
Bu maç için kulüpteki analizci 4-3-3 taktiğinin kusursuz olduğuna inancım tam diyor.
Taktiğimi değiştirmeli miyim? Yoksa bildiğim şekilde devam mı etmeliyim ?
Teşekkürler
-
5 3 2 uzun topa karşı ne oynayabilirim ?
Kadrolarımız aşağı yukarı aynı -
@LmnTRiX6734 433B kanatları kullanabilirsin
-
@Long-Hao-Chen said in OSM Taktikleri:
Merhabalar
Foruma yeni katılmış olmakla birlikte bir sorum bulunmaktadır.
Lig de henüz malubiyetim bulunmamakta. Hep 3-4-3 B - pas ile oynamaktayım.
Derbi maçı içinde rakibim de benimle aynı taktiği kullanmakta.
Bu maç için kulüpteki analizci 4-3-3 taktiğinin kusursuz olduğuna inancım tam diyor.
Taktiğimi değiştirmeli miyim? Yoksa bildiğim şekilde devam mı etmeliyim ?
Teşekkürler
Klüpte ki analizci nerde çıkıyor
-
@cassano90 stil olarak ne kullanmalıyım uzun top kullanıyor rakibim
-
@LmnTRiX6734 kanatları kullan.
-
@mrtgll33 Hocam rica etsem sizin için en iyi dizilişi ve çizgi taktiklerini söyler misiniz? Siz ne kullanıyorsunuz?
Kendinize özgü söylemek istemediğiniz taktikler olabilir öyle olursa da detaya girmeden anlatır mısınız? :slight_smile: -
Arkadaşlar merhaba,ben Chelsea'yim ve bugün kupa finalinde Arsenal ile karşılaşacağım benim kadrom bu şekilde;
Arsenal'ın kadrosu bu şekilde;
Şimdi Arsenal genellikle 4 3 3 kanat oynuyor çizgiler bekler ileri geri forveti destekle sadece hücum pres vs. 59-85 arası yapıyor alan savunması ofsayt yok (bunları bilmemin sebebi arkadaşım) bu akşam bana farklı bir taktikte çıkabilir 4 4 2 veya 4 3 3 çıkacaktır.Kupayı kazanmam lazım sizce taktikleri ne yapmalıyım.Kesin kazanmam lazım lütfen taktiklerinizi bekliyorum.Maç bugün 11'de.Çizgiler,pres vs. yüzdeleriyle beraber yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Not:Antreman kampı yok. -
@MuratShn60 Fotoğraflar gelmemiş herhalde benim kadro değeri 1.100m arsenal 981m
-
@OguzCetins kardeşim ligi o taktikle oynayabilirsin oyuncuları sat daha iyilerini alarak şampiyon olursun
-
Merhaba Everton um kadrom gerçekten sağlam 101 lukaku 98 falcao 95 aguero forvet hattım ama 4 3 3 oynadım maçlarda 2 hafta berabere kaldım ne tür bir taktik denemeliyim ?
-
@Slanks53 4 3 3 b kanatları kullan deneyin tabi rakibe göre değişir
-
4 4 2 b paslı oyuna karşı nasıl taktik izlemeliyim rakibin kadrosu benimkinde bir tık güçlü
NOT: 3 forvet oynayamayacağım 1 cezalı forvetim var yedeğide yok -
verim alamadım 4 3 3 ten kadrom gerçekten iyi ama berabere kalıyorum düşük rakiplerle
-
@LmnTRiX6734 4-5-1 yada 4-2-3-1 oynat kgv çizgi taktileri 65 65 59 yap
-
Arkadaslar bugun evimde liverpool macim var ben arsenalim. Kadro degerim 410m 4-3-3 oynuyorum onun 320m kadro degeri var genelde 4-4-2 yada 4-5-1 oynuyor. Antreman kampi basabilir , antreman kampina karsi nasil taktik onerirsiniz? Forvetinde 103 dembele var baskada benden ustun bir seyi yok. (Benim forvetlerim 100dybala , 99neymar , 98alexis) orta saha , defans ve kalecim daha iyi.
-
Evindeysen kur 433 ünü bas özelini arkana yaslan kardeşim
-
@Hestera hocam evimde mac ,kamp bassam kazanmama sansim yokta simdi lig arkadaslar full ve 5-6 iyi takim daha var daha 5. mac bu pek kullanasim gelmedi erkenden. O kamp basarsa ve ben basmazsam kazanma ihtimalim kac?
Forvetler 100-99-98
Ortasahalar 100-98-94
Def 97-94-93-92
Kalecim 98Onun 103 luk 1 tane forveti disinda daha iyi oldugu bir alan yok