OSM Taktikleri
-
@Slanks53 4 3 3 b kanatları kullan deneyin tabi rakibe göre değişir
-
4 4 2 b paslı oyuna karşı nasıl taktik izlemeliyim rakibin kadrosu benimkinde bir tık güçlü
NOT: 3 forvet oynayamayacağım 1 cezalı forvetim var yedeğide yok -
verim alamadım 4 3 3 ten kadrom gerçekten iyi ama berabere kalıyorum düşük rakiplerle
-
@LmnTRiX6734 4-5-1 yada 4-2-3-1 oynat kgv çizgi taktileri 65 65 59 yap
-
Arkadaslar bugun evimde liverpool macim var ben arsenalim. Kadro degerim 410m 4-3-3 oynuyorum onun 320m kadro degeri var genelde 4-4-2 yada 4-5-1 oynuyor. Antreman kampi basabilir , antreman kampina karsi nasil taktik onerirsiniz? Forvetinde 103 dembele var baskada benden ustun bir seyi yok. (Benim forvetlerim 100dybala , 99neymar , 98alexis) orta saha , defans ve kalecim daha iyi.
-
Evindeysen kur 433 ünü bas özelini arkana yaslan kardeşim
-
@Hestera hocam evimde mac ,kamp bassam kazanmama sansim yokta simdi lig arkadaslar full ve 5-6 iyi takim daha var daha 5. mac bu pek kullanasim gelmedi erkenden. O kamp basarsa ve ben basmazsam kazanma ihtimalim kac?
Forvetler 100-99-98
Ortasahalar 100-98-94
Def 97-94-93-92
Kalecim 98Onun 103 luk 1 tane forveti disinda daha iyi oldugu bir alan yok
-
@MertcanOzzkan ilk haftalarda özel basmayı pek mantıklı bulmuyorum açıkçası. 433B kanat oyunu ile ev avantajını kullanarak yenme şansınız yüksek. eğer rakibin kampa giderse 523 uzun top denenebilir.
-
Tottenhamla maçım var deplasmanda takımım man utd 433b kk oynuyor bu maç için hangi taktiği önerirsiniz?
-
@OMEROZCAN32 bro şuan ben 5-3-1-1 dizilişini kullanıyorum southampton ile. Kontra atak taktiği, defansif, yüksek hızda paslaşma, pres de en fazla 80 yapıyorum. Defans geride, orta saha defansı destekle, forvet ileri. Bu taktikle iyi gidiyorum, düşük takımlara fazla gol atabiliyorum, büyük takımlarla da en kötü berabere. ama genel olarak yeniyorum. Kadro ortalamam düşük olmasına rağmen.
-
@siyahdemir saol taktik için ama biraz ofansif olsun istiyorum şuanda benim defansif bi taktiğim var
-
@UmutŞİMŞEK7 4-3-3 kk bekler sabit eger ev sahibi isen ortasaha ile forveti destekle deplasman isen ortasahada sabit dursun çizgi taktiklerini 75-75-59 yap stil sert olsun
-
@UmutŞİMŞEK7 o zaman 433a kanatlar veya kgv güzel gidebilir, takımın ortalaması iyiyse eğer. kgv southamptona pek gitmiyor, şut atıyor ama fazla gol atamıyor öyle bir sıkıntı var.
-
@Yusuf-Hayaloğlu hakem kırmızı da normale çektim agresifliği kırmız yiyebilirm
-
@UmutŞİMŞEK7 İyi etmişsin kardeş.Ligine baktım şimdi takım dengeleriniz eşit gibi eğer deplasmanda isen sıkıntı olmasın diyorsan 4-5-1 kgv oynat çizgi taktiklerini 65 65 59 yap
-
@Yusuf-Hayaloğlu saol
-
Aynı milliyete sahip oyuncular bir arada oynadığında takımın harika bir kimyası olur! Sizin takımınızda en çok hangi ülkenin futbolcusu var? facebook osm sayfasından paylaşıldı bu olay daha önce varmıydı yeni mi geldi.
-
@Yusuf-Hayaloğlu mevkiler nasıl olsun çizgi taktiklerinide anyrıntılı yazabilirmisin?
-
@UmutŞİMŞEK7 sabit oynat hepsini kardeş alan savunması ofsayt hayır çizgi taktilerini 65 65 59 yap