OSM Taktikleri
-
@Cetin-NAZLI Kazanmanı çok isterdim :pray_tone3:
-
bişey sorucam ligde birinci olamayıp kupada bırıncı olursan lig bittiğinde üst lige çıkabiliyomusun ?
-
@muhammedbris Oyun formatı tek sezonluk yani böyle birşey yok
-
ben manu yum 4-3-3kk oynuyom ve deplasmanda southampton ile oynuyorum 4-5-1 öneriyo ne önerirsiniz
-
Ustam deplasmanda 4 3 3 a mı oynanmalı 4 3 3 b mi bide rakip takım antrenman kampı kullanmışsa nasıl bir taktik geliştirilmeli
-
@kastamonutosya37 antrenman kampı kullandıysa kapanın bol bol deplasman da Kadron iyi değilse rakipten A oynanabilir
-
Ya abi kadrom full 95+ ama bir türlü düzgün taktik bulamıyorum herkes 4-5 atarken ben 2-3 atıyorum ve adamlarım rakiplere göre daha çabuk yoruluyor
Taktik olarak ne yapmalıyım (ayrıntılı olursa iyi olur)
Bide çabuk yorulmayi nasıl engelleyebilirim -
@TheKing-38 çabuk yorulma yüksek pres ile alakalı olabilir, gol sayısına takılma bence önemli olan +3 puan
-
@kastamonutosya37 sende kamp kullan
-
Güçlü bir 4-3-3 KK kadrosunda orta sahaların özellikleri ne olmalı ? Orta saha oyuncularında Hücum mu yoksa defans mı yüksek olmalı ? Takımın baskı-stil-tempo değerleri kaç olmalı ? Özellikle kanat forvetlerin defans puanı önemli mi ? Şimdiden Teşekkürler..
-
@TheKing-38 benim taktik bunlar ve 4-3-3B tavsiye ederim 8 veya 9 maçta 30 attım 5 yedim
-
@mrtgll33 Hocam yol göster su galatasaray lı dostuna ne taktiği yapiyim (bide ayrıntılı verirsen iyi olur)