OSM Taktikleri
-
@Mertcan-Ozzkan valla kardeşim bu taktikle ilk defa sende gördüm bence aynı şekil oyna
-
Atletico madridle oynuyorum adam gizli atmış ama taktiği %90 442A çıkacak taktik önerin kupa maçı
-
beyler gideri varmı azcık fantastik olcak ama benden az daha güçlü liverpoola karşı böyle çıksam çok yermiyim
-
İngiltere Ligi kuracağım arkadaşlar bu ligde ise takımları kura çekerek belirleyeceğiz asla bir kayırma olmayacaktır. Lige gelmek isteyen varsa mesaj atsın
-
@ocal4206
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/185/lige-alım-başlığı/141
bu başlığa yaz kardeşim -
Selamun aleyküm arsenal macim var 4 4 2 pas oyunu oynuyo ben 4 3 3B kanatlari kullan oynuyorum takimlarimiz denk onun sahasinda kampa giderse yenebilirmiyim ?
-
merhabalar arkadaslar 4-2-3-1 kgv oynuyor atl.mınerıo benım tecrubeme gore 3--4--3 kanat karsı taktık fakat paslı oynadım veya baskıdan mı evımde 1-0 yenıldım acık verdık sanırım arkdas cok defansıf dıger maclarındada ıstatıslıkler dusuk fakat macı bır turlü 1-0 1-0 alıyor celme takamıyoruz onerınız nedır?
-
beyler bursayla 2 maç oynadım 2 sinide kaybettim adam
442 b Paslı oyun-Adam markajı Ofsayt tuzağı yok oynuyor nasıl oynamalıyım
Kadrom onunkinden 2 3 kat daha iyi sizce ne yapmalıyım @mrtgll33(usta yardım edebilir misin) -
Arkadaşlar merhaba m. u. için iyi bir taktiğiniz var mı?
-
@Doganozen142 Manchester United sa dediğin 433 kk kulan oynayabilirsin
-
Arkadaşlar arsenal maçim var acill yardim lazim (onun evinde kampa gitti takimlar denk 442b pas oynuyo ben 433 kanatlari kullan oynuyorum) yenmemin hicbir yolu yokmu
-
acil lazım beyler pls
-
@Slanks53 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar arsenal maçim var acill yardim lazim (onun evinde kampa gitti takimlar denk 442b pas oynuyo ben 433 kanatlari kullan oynuyorum) yenmemin hicbir yolu yokmu
Adami casuslayip ss ini atarmisin öyle yardımcı olayım
-
gizli antreman yaptı ama çoğu taktini biliyorum arkadaş arsenal alan savunması oynuyo pres felan 75 hepsi
-
@Slanks53 said in OSM Taktikleri:
gizli antreman yaptı ama çoğu taktini biliyorum arkadaş arsenal alan savunması oynuyo pres felan 75 hepsi
4 4 2 b paslasarak forvet orta sahayi destekle orta saha defansi destekle defans sabit olsun .pres 65 stil ofansif olsun 65-70 arasi .tempo 65 olsun, alan savunmasi yap .Formu dusuk oyuncuyu oynatma kartlilarida oynatmamaya bak agresiflik normal olsun.yani takimini defansif oynatma .en iyi defans saldiridir .bol sans
-
4 takımla birden liderliğe oynuyorum henüz ilk haftalar olmasına rağmen. 4-3-3b kk bekler ileri geri orta saha hücumu destekle forvet sadece hücum agresif futbol çizgi taktikleri 79-75-75 alan savunması ofsayt kapalı . fakat aklıma bişey takıldı 442 everton son maçta 2-0 yendi beni evinde antrenman kampına cıktı ben çıkmadım. yine de yani benim kadrom cok daha iyi ligin 5. haftasıydı. bu skor beni şaşırttı 442 ve sanırım paslaşarak oynuyor. bunun 433 kk ye bir karşı taktik oldugunu söyleyebilir miyiz? taktik tercihlerim doğru mu?
-
Arkadaşlar sizden bi Milan bide Çaykur Rizespor için en uygun taktikleri istiyorum. ilginiz için şimdiden teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar arsenal olarak manchester united ile oynuyorum deplasmanda oynayacağım karşı taraftan kadrom biraz daha iyi genel olarak. maça 1 gün var casus karşı tarafın 4-4-2 b kgv oynadığını gösterdi sizce ne oynamalıyım ve bir soru daha neye göre alan savunması veya adam adama oynamalıyım
-
@babaseah said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar arsenal olarak manchester united ile oynuyorum deplasmanda oynayacağım karşı taraftan kadrom biraz daha iyi genel olarak. maça 1 gün var casus karşı tarafın 4-4-2 b kgv oynadığını gösterdi sizce ne oynamalıyım ve bir soru daha neye göre alan savunması veya adam adama oynamalıyım
Defans oyuncularin iyiyse formuda yuksekse adam adama markaji yapabilirsin.Karsi takimin forveti gucsuzce bunun faydasini gorursun fakat forveti iyiyse etki etmeyebilir .adam adama markajda topu kaptirip bos alan birakma ihtimalinde var bunun icin kaybettigin topu tekrar kazanman icin presi yuksek tutman lazim. Eger defansina guveniyosan adam markaji kgv karsi etkili olur ve presi yuksek tutmalisin 80 ve ustu .ofansif 60 70 arasi tempo 60 70 arasi .ote yandan paslasarak 4 4 2 b oynayabilirsin orta saha defansi destekle forvet sadece atak defans sabit olsun