OSM Taktikleri
-
takımınız güçlüyse 4-3-3 A taktiğinden şaşmayın derim. şuana kadar zayıf takım aldığımda lig başları (transferle güçlendirene kadar) hariç hep bu taktikle oynadım çok faydasını gördüm.  ve bu da taktiğim bol gol de atarsınız.
-
442B Paslı oyun , Alan markajı oynayan birine ne önerirsiniz. Ermenistan ligi ve kadrolar kalitesiz. 4231kgv düşünüyorum
-
@comfortablynumb1903 451 kgv defansifte olabilir
-
@mentos021 Saha avantajı,hakem,kadro form ve moral durumu gibi ayrıntılar önemli.Bunun yanında taktik ayrıntıları ve mevki ayarlarını doğru yapmanız lazım,bunları doğru yapan takım her zaman bir adım önde olur.
-
@mentos021 433 b kanatları kullan, alan savunması ofsayt yok mevkiler sabit olarak deneyebilirsin.
-
@mentos021 Belirli bir sayı vermem yanlış olabilir bunu takımına maça rakipe göre kendin ayarlamalısın ama ortalama 60 80 arası kullanabilirsiniz
-
@mentos021 Rakip taktiğine göre farklılık gösterebilir bazı zamanlarda arttırmak bazende azaltmak gerekir.
-
@mentos021 sayılarla ve mevki ayarlarıyla oynamayı deneyin isterseniz
-
@bayram-karakuş 433 de oranlar nasil olsa iyi olur?
-
@bayram-karakuş cizgi taktikleri nasil? Birde a yoksa b?
-
4231KGV oynayan rakibe nasıl bi taktikle çıkmalıyım.
442B Paslı düşündüm ama adam adama markaj yapmış.
Kadro değerleri yakın ama tüm mevkilerim bir tık daha iyi. Ben de mi 4231 çıkıp mevkileri orta sahaya yığsam -
Mac kimin sahasinda oyuncularinizin kondisyon durumlari nasil ve kiyaslama yaptiginiz zaman kim daha ustun ?
-
Sağlık olsun. Bunlar olağan şeyler. Şans yanınızda olsun