OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 rakibim 4231 kgv oynuyor. Deplasmana gidiyorum puan almak istiyorum nasil bir karşı taktik yapmam lazim? ( kadrosu benden biraz iyi )
-
4 3 3 b ye karsi taktik
-
@yyatora 5-3-1-1 taktiğinde markaj nasil olcak ve ofsayt acik mi kapalimi olcak?
-
unitedla deplasmanda macım var 433a kk oynuyor benim kadro degerim daha yüksek 451kgv mi 433b pas mı çıkmalıyım ?
-
@Sir-Umut-Birdal Adam markajı oynadım ve 1-0 kazandım. Belki yardımım dokunur diye sonucu yazayım dedim.
-
4 3 3 b ye karsi taktik adama adama ofsayf hayir kanatlari kullana karsi taktik
-
Psg maçım deplasmanda 433b paslı oynuyor kadrosu benimkinden iyi takımım marseille kazanabileceğim bi taktik verirmisiniz?
-
Arkadaslar takim degerim 900m e yakin , takimim oldukca iyi fakat bazi buyuk maclarda puan kaybediyorum , bournemouthla 1-1 berabere kaldim ve liderligi kaybettim. Taktikte bir sorun mu var bilmiyorum , 4-3-3 a yada b , kanatlari kullan , alan sav , no ofsayt , agresif 70-75-70. Forvette 4 tane +100 , ortasahada 5 tane +100 , defansta 5 tane +100 luk oyuncum var. Hangi taktikle oynamaliyim sizce? Takimim diger takimlara gore kadro olarak cok cok ustun. Detayli taktik verebilecek olanlara simdiden tesekkurler
edit : takimi incelemek isteyenler profilimde 2. kulup sayfasi , arsenal takimi.
-
Yarın evimde tottenhamla maçım var 433b kk oynuyor kadrosu baya güçlü 100m fark var aramızda takımım man utd
-
selamın aleyküm beyler
4 2 3 1 taktigini kullanan var mı?
-
-
arkadaşlar adam adam alan savunma sı ofsayta taktiği ile ilgili bilgiler almak istiyrm hangisi daha iyi
-
3-4-3 Kanatları Kullan
-
-
@F.S.M.0.13 Yok abi ligin son maçı oynuyoruz daha 4 gün var
-
@F.S.M.0.13 aynen valla abi
-
@Şehitler-Ölmez69 kardeşim sen bilirsin ama ben ofsayt kapalı alan savunması taktiginden daha çok randıman alırım