OSM Taktikleri
-
@OguzCetins 4231KGV alan savunması forvet orta sahaya yardımlı değerler ise 45-65 arası olabilir
-
Merhabalar
Ben Milan takımını yönetiyorum bugun Napoli ile macim var taktigi 433 kurmuştum rakibe ajan attım 4231 kgv oynayacak gibi duruyor.Benim kadro değerim 330m onunki 320m simdi ben hangi taktikle oynamalıyım ? Ve de çizgiler nasıl olmalı ?Bir de merak ettiğim bir konu var dun Lazio ile macım vardı deplasmanda rakibin kadro degeri ile aramda 100m üstü fark vardı ikimizde kamp bastık macı 3-1 kaybettim ben 433 çıktım rakip 4231 çıktı taktığı mi etkili oldu yoksa kamp mi ?
-
S.a Beyler inanın hedefi düşük takımlarla oynamakok daha zevkli Ç.rize ve altınorduyla ligde resmen terör estiyorum ve çokta zevk alıyorum büyük takımlarla herkes başarır önemli olan küçük takımla başarmak bana kalırsa. Bu tavsiyemi büyük takım almak peşinde olan yeni başlayan arkadaşlara söylüyorum
-
@Sir.Hamza-Yiğit Zevkler ve renkler tartışılmaz
-
@sukruciger Taktiği ve sahasında olma avantajı olmuştur
-
@mrtgll33 hocam diger konu ile ilgili de bilgi verebilir misin bugun napoli ile oynuyorum da yazmıstım
-
@mrtgll33 beklediğim cevap üstad :dagger:
-
@sukruciger Maç kimin sahasında
-
@mrtgll33 benim sahada
-
@Sir.Hamza-Yiğit Başka cevabı olsa keşke Bende küçük takım yönetenlerdenim
-
@sukruciger 433B KK oyna gitsin, alan savunması ve mevkiler sabit sayısal deperler 50 den az 70 den çok olmasın
-
@mrtgll33 teşekkürler
-
arkadaşlar ligde en iyi kadro bende ama bir türlü kazanamiyorum takimim totnneh 433 kk oynuyorum çizgi taktiklerini ve diğer sayisal degerleri neye gore ayarlamaliyim
-
@ensar-bakırtaş Ne aşırı olmalı Ne çok. 50-70 arası idealdir. Ama Kk oynarken Kadron iyi de olsa deplasman da ev sahiplerini avantajlı olabiliyor
-
@mrtgll33 hoca bişey sorucam mesela adamın defansı kötü ben 4 forvet oynasam verim alırmıyımyada orta sahası kötü ben orta saha yüklensem verimlşolur mu?
-
@Sir.Hamza-Yiğit 4 forvet vs o şekilde verim alamazsın; takım formatın Kadron neye uygunsa en ideali onu oynamaktır. Gerekirse 3 os bey 4 os farketmez
-
@mrtgll33 eyw sağolasın
-
@mrtgll33 hocam sıktım biraz farkındayım ama son bir şey. Şimdi leicesterle 442a oynayan west hama 451kgv ile 8 tane attım evde, önümdeki maçta Man C. İle oda 442b kanat oynuyor gene 451 kgv iş yaparmı kadro farkı var deplasmandayım onun kadto daha iyi
-
@mrtgll33 peki defans forvet ve orta saha nin durumunu ne hapmalkyim birde 442 b ixin en uygun taktik hangisidir
-
@ensar-bakırtaş said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 peki defans forvet ve orta saha nin durumunu ne yapmaliyim birde 442 b icin en uygun taktik hangisidir