OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 hocam diger konu ile ilgili de bilgi verebilir misin bugun napoli ile oynuyorum da yazmıstım
-
@mrtgll33 beklediğim cevap üstad :dagger:
-
@sukruciger Maç kimin sahasında
-
@mrtgll33 benim sahada
-
@Sir.Hamza-Yiğit Başka cevabı olsa keşke Bende küçük takım yönetenlerdenim
-
@sukruciger 433B KK oyna gitsin, alan savunması ve mevkiler sabit sayısal deperler 50 den az 70 den çok olmasın
-
@mrtgll33 teşekkürler
-
arkadaşlar ligde en iyi kadro bende ama bir türlü kazanamiyorum takimim totnneh 433 kk oynuyorum çizgi taktiklerini ve diğer sayisal degerleri neye gore ayarlamaliyim
-
@ensar-bakırtaş Ne aşırı olmalı Ne çok. 50-70 arası idealdir. Ama Kk oynarken Kadron iyi de olsa deplasman da ev sahiplerini avantajlı olabiliyor
-
@mrtgll33 hoca bişey sorucam mesela adamın defansı kötü ben 4 forvet oynasam verim alırmıyımyada orta sahası kötü ben orta saha yüklensem verimlşolur mu?
-
@Sir.Hamza-Yiğit 4 forvet vs o şekilde verim alamazsın; takım formatın Kadron neye uygunsa en ideali onu oynamaktır. Gerekirse 3 os bey 4 os farketmez
-
@mrtgll33 eyw sağolasın
-
@mrtgll33 hocam sıktım biraz farkındayım ama son bir şey. Şimdi leicesterle 442a oynayan west hama 451kgv ile 8 tane attım evde, önümdeki maçta Man C. İle oda 442b kanat oynuyor gene 451 kgv iş yaparmı kadro farkı var deplasmandayım onun kadto daha iyi
-
@mrtgll33 peki defans forvet ve orta saha nin durumunu ne hapmalkyim birde 442 b ixin en uygun taktik hangisidir
-
@ensar-bakırtaş said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 peki defans forvet ve orta saha nin durumunu ne yapmaliyim birde 442 b icin en uygun taktik hangisidir
-
@Sir.Hamza-Yiğit deplasman ise 451KGV işe yarar bence
-
@ensar-bakırtaş 442 olursa pas oyunu daha ideal
-
Merhaba yaklasik denk kadroya sahip takimla deplasmanda oynuycam 424b ye karsi ne oynamaliyim mutlaka kazanmam lazim
-
@ccyybbeerr 433B kk
-
Ben Atl. Madrid'im maç benim evimde kadro değerleri 490 benim 386 Sevilla'nın . Siz olsaydınız nasıl oynardınız ?