OSM Taktikleri
-
@thekingisbackmg 433KK
-
424b ye karsi benimle yaklasik denk takima deplasmanda 442a oynanirmi 433b kk dostluk macinda 3-2 zor yendim
-
Antrenman kampına gitmiş karşı takım. Ben bunu maçdan sonra öğrendim. Neden bildirim gelmedi bana ? Daha önce geliyordu hep. Ona göre hareket ederdim. Boşuna kaybettim
-
@Sinyor-Sivas ilk gizliye alıp sonra antreman kampı atarsa bildirim gelmez kardeşim
-
@F.S.M.0.13 Gizliye aldığı için de casus göndersem bile göremem ne yaptığını dimi.
-
@Sinyor-Sivas evet
-
Peh. Şu oyun da bazı şeyler değişmesi lazım. Casus falan saçma geliyor bana herkes hakkıyla alsın yav
-
@Sinyor-Sivas kardeş dilersen hepsini kapatabilirsin oyun sana bu özelliği tanıyor zaten ?
-
Kapatmak derken nasıl oluyor ?
-
@Sinyor-Sivas Ligi kendiniz kurursanız, özel ve gizli antrenman seçeneklerini kapatabilirsiniz. Yani casusa ihtiyaç kalmaz
-
@mrtgll33 Kendim kurucak bois coin sayısına maalesef erişemedik. Ama bilgi için Teşekkürler
-
@cassano90 aga bana taktik önerebilirmisin arkadaşlarla kendi aramızda oynuyoruz takımım değeri en yüsek benim ama adam gibi taktik bulamadın şuan 5. ciyim 442 b veya 433 b iyimidir bu ikisine uygun detaylı taktikler önerebilirsen sevinirim şimdiden teşekürler
-
@F.S.M.0.13 bana 433b ve 442b için taktik önerebilirmisin acaba sayısal değerler nasıl olmalı ve kk oynayacaksak bekler çıkmalı mı ? şimdiden sağol
-
@mrtgll33 selam bana biraz taktik konusunda yardımcı olabilir misin
442b ve 433b oynamak istiyorum ve buna uygun aynı zamanda lige göre iyi bi kadrom var taktiğim sayısal değerlerim nasıl olmalıdır ? bu ii diziliş için ayrıntılı taktik önerebilirmisin şimdiden sağol -
Ben leverkusenim rakip bayern münih 433b kanat adam adama oynuyor kadrosu bende iyi karşı taktik ne yapabilirim
-
Sizce bu takımda ki oyuncu sayısı fazla mı yoksa ideal mi ?
-
@Real-Zengover44 KK 45-65 arası olabilir
-
@Sinyor-Sivas defans ve orta saha fazla oyuncu var bence
-
@Zekicann25 4231 kgv olabilir