OSM Taktikleri
-
@Jendetta eğer kendine güvenirsen sende 433 a kk girebilirsin
-
4-3-3 A Kanatları Kullan ve Alan Markajı uygulayan ManU'ya deplasmana gidiyorum. Ben Arsenalim. Kadro değerim 407M , onun 445M . Nasıl bir diziliş ve taktik anlayışıyla çıkayım maça ? Ayrıntılı bilgilendirirseniz sevinirim
-
Selamlar,
Rakibimim lig hedefi şampiyonluk benim ki ise orta sıralar. Ama transferlerle kadro değerimiz neredeyse eşitlendi. Hatta benim ki daha iyi. Lig sralamasında da onun üzerindeyim. Deplasmanda oynayacağım. Rakibin taktikleri 4-4-3A pas oyunu. Nasıl bir taktikle oynamalıyım. Ayrıntılı taktiklerle yardımcı olursanız sevinirim. -
@Ersun-Yanals kadron iyiyse 433KK
-
@dragon1721 öyle durumlarda 451KGV
-
@extiztens54 risk alıp sende 433 oynayabilirsin ama ben olsam 4231 oynardım
-
Rakibim 4-3-3 B taktiğiyle Agresif oynuyorlar.
Paslı oyun, Alan markajı ve ofsayt taktiği ile oynuyorlar.Futbolcuları benden daha iyi. Bu taktiği karşı nasıl oynamalıyım, alternatiflerim neler?
Ayrıca deplasmanda oynuyorum ve antrenman kampına gittim.
Kadromda 88 ve 74lük kaleciler var. 88 olan formsuz yani sarı gözüküyor.
88likle oynamayı düşünüyorum sorun olur mu? Rakip golcüler 90-93-94 gücünde.
Teşekkürler -
@tırraaam said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 abi bu 433 b KK ya 4231 kesin sonuç veriyor mu bide 4231 ayrıntılı taktikleri yazabilir misin ? rakip MANCITY ben MANU deplasmandayım 433b KK oynuyor.
Kesin diye birşey olduğu düşünmüyorum oyunda, pres vb sayısal değerler 40-60 arası olabilir
-
Takımım hull city normalde 4-2-3-1 oynamam lazım ama forvetlerim 80-80-79 orta sahalarım 80-78-75-75-75 gücünde sizce hangi taktikle oynamalıyım.
-
Merhabalar , ben Tottenham'ım rakibim Man United. Benim kadro değerim 292 onunki 283. Maç benim evimde ve rakibim 433A KK - Alan - Ofsayt kapalı oynuyor. 433 B KK oynarsam risk almış olur muyum, maçı kaybetmek istemiyorum. 451 veya 4231 de fazla defansif gibi geliyor. Bunların yanında 442 B nasıl olur tavsiyeleriniz nelerdir, teşekkür ederim.