OSM Taktikleri
-
Benim rakimde 442 b kanat oynuyor 4-3-3a kanat oyunuyla çıkan arkadaş ayrıntılı taktikleri verebilir mi
-
Bence 4-3-3a taktiği yerine 4-3-3 b kullanmalısın kardeşim 4-3-3 b kanat daha sağlam
-
@doğukanuçanofficials said in OSM Taktikleri:
oyunun en kral taktiği 352 kimse bilmiyor 4 takımımda da bunu oynuyorum
3-5-2 taktiğini nasıl uyguluyorsun
-
Arkadaşlar bu oyunda nasıl bir oyun motoru var bilmiyorum ama kesinlikle ve kesinlikle taktiklerin çalıştığını düşünmüyorum. Kaç senedir bu oyunu oynuyorum. Asıl hesaplarımı kaybettim falan filan. Arkadaşlarımla lig kurarız oynarız. Hepside taktik üstünüyüm der. Taktik yapmanıza düşünmenşze gerek yok oyunda bazı şeyler açık ve net önde. Paslı oyun hepsini gömer. 79-70 arası çizgi ayarlarsınız kralı gelse ligde şampiyon olamaz. 4-3-3 B tüm dizilişlerden önde. Taktiğide verdim. Profilime girseniz dersiniz neden çok üstün değil hesanıma bazen 20 gun girmediğim oluyor o arada kpa kaybettiğim oldu evet. Bunu yapın kralı gelse ligden alamaz sizi. Bu taktikle her ligde şampiyon oldum.
-
@pro-shadow kardeşim bence o oyuncularla alakalı birşey taktiksel olarak yapabileceğin bişey değil oyuncularının yetenekleri etkili olabilir
-
Merhabalar.6-3-1 kk ya karşı nasıl oynamaliyim
-
@karizmababy26 stil, tempo ve baskı önerilerin nedir?
-
Rakibim 3,3,4b uzun top, adam markajı, ofsayt tuzağı:hayır la oynuyor. Kadrolarımız eşit nasıl bir taktik uygulamalıyım
-
Arkadaşlar rakibim 532 kk oynuyor Sevilla'yım kadrom ondan daha iyi nasıl oynamamı önerirsiniz ?
-
442B Kanatları Kullan - Alan savunması - Ofsayt evet
taktiğiyle oynayan, stadyum seviyesi 2 olan ve kadro değeri benden 70milyon civarı yüksek rakibe deplasmanda hangi taktikle çıkmalıyım. Mağlup olursam şampiyonluk gider, diğer durumlarda ben şampiyon olurum. Profilimde 3.hesap Dinamo Brest, bakabilirsiniz kadrolara -
@cnytakn Milan ile deplasman da maçım var hakem sarı rakip güçlü 4-3-3 A kk oynuyor alan savunması ofsayt yok. Mutlaka kazanmam gerekiyor. Ne önerebilirsiniz?