OSM Taktikleri
-
@tırraaam said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 abi bu 433 b KK ya 4231 kesin sonuç veriyor mu bide 4231 ayrıntılı taktikleri yazabilir misin ? rakip MANCITY ben MANU deplasmandayım 433b KK oynuyor.
Kesin diye birşey olduğu düşünmüyorum oyunda, pres vb sayısal değerler 40-60 arası olabilir
-
Takımım hull city normalde 4-2-3-1 oynamam lazım ama forvetlerim 80-80-79 orta sahalarım 80-78-75-75-75 gücünde sizce hangi taktikle oynamalıyım.
-
Merhabalar , ben Tottenham'ım rakibim Man United. Benim kadro değerim 292 onunki 283. Maç benim evimde ve rakibim 433A KK - Alan - Ofsayt kapalı oynuyor. 433 B KK oynarsam risk almış olur muyum, maçı kaybetmek istemiyorum. 451 veya 4231 de fazla defansif gibi geliyor. Bunların yanında 442 B nasıl olur tavsiyeleriniz nelerdir, teşekkür ederim.
-
Öncelikle merhaba bir sorum olacaktı kadrosu benden güçsüz veya bana yakın olan rakiplerim 451 taktığı ile benden puan alıp gidiyorlar evimdeki maçlarda bunun icin ne yapabilirim acaba hangi taktikle çıkmalıyım ?
-
selamun aleykum gençlerbirliğini aldım hedef 15 taktiğiniz varmı ? Başarılar herkese
-
@hustundel said in OSM Taktikleri:
Merhaba OSM menajerleri
Oyuna yeni başladıysanız veya takımınızda işler yolunda gitmiyorsa tecrübeli OSM menajerlerinden yardım alabilirsiniz. Tabii ki yardım etmek menajerlerin isteğine bağlıdır.
Bu konuya yazmadan önce OSM forum kurallarını okuyunuz
Osm oynuyorum ben galatasarayım maç oynanıyor diyor 1 gün oldu simulasyon hala tamamlanmadı yardım edermisiniz
-
@mrtgll33 selam napolıyı aldım şamyonlar ligi oynuyoruz arkadaşlarla 213 milyon değeri var nasıl taktık önerirsin çizgi taktıklerini felan hepsini yazar mısın teşekkür ederim .
-
@mrtgll33 murat abi 4 3 3 a kgv taktiği rakip bana göre biraz daha güçlü yalnız sence ne oynamalıyım ? 4 3 3 b kanatlar mı yoksa 5 3 2 kontra atak mı ?
-
ortanın altı denebilecek takımlarda (bende Azeri ligi AZAL var oyuncular genel olarak 70 civarı) 433 KKyı işletemiyorum. bu tarz takımlar için hangi taktik uygun acaba. veya 433 kk da çizgi değerleri mi düşürmeliyim 70*80 arası tutuyorum onları
-
@Concinatté Risk olmaz taktik iyi
-
@sukruciger 433KK ofansif olmalı