OSM Taktikleri
-
@harry-j-pottter Liginiz hazırlık gününde olabilir
-
@dragon1721 541 Kontra olabilir
-
@dragon1721 4231 olabilir KGV
-
@efessafak67 selam napolıyı aldım şamyonlar ligi oynuyoruz arkadaşlarla 213 milyon değeri var nasıl taktık önerirsin çizgi taktıklerini felan hepsini yazar mısın teşekkür ederim .
-
@mrtgll33 selam napolıyı aldım şamyonlar ligi oynuyoruz arkadaşlarla 213 milyon değeri var nasıl taktık önerirsin çizgi taktıklerini felan hepsini yazar mısın teşekkür ederim .
-
Murat bey ben osmde 3-4-3 a oynuyorum taktikler soyle
kanatlar
ofsayt evet
agresif veya çok agresif
defans geride kal
orta saha pozisyonu koru
hücum sadece hücum
70
: 69
tempo: 70
çok didaktik dehumemizde memnun olduğum söylenemez. Kadro kalitesi de iyi sayılır. Sizce bu taktikte değişiklik mi yapayım yoksa başka bir taktik mi özgünlük değişikliği yapılacaksa da yapılmalı tskler -
@mrtgll33 selam napolıyı aldım şamyonlar ligi oynuyoruz arkadaşlarla 213 milyon değeri var nasıl taktık önerirsin çizgi taktıklerini felan hepsini yazar mısın teşekkür ederim .
-
@efessafak67 Aynı mesajı tekrarladığınız taktirde forum banı alacaksınız.
-
@mrtgll33 aynı soruyu sorma sebebim cevap alamadığım için olabilir mi ?
-
@efessafak67 Kimse cevap vermek zorunda değil, cevap verecek kişi/kişiler verir. Aynı mesajı 2 sürekli paylaşmayınız.
-
Bugün evertonla maçım var 442 b paslı oyun oynuyo takımım man utd kazanabileceğim bi taktik verirmisiniz?
-
@efessafak67 kardeşim napoli iyi takımdır 433a kk oynat takıma çizgi taktik ise mevkiler sabit olsun ofsayt kapalı pres75-80 stil 65-75 tempoyuda 65-77 arası tut napolide iyi genç oyuncularda var onları sürekli antrenmana sok ligde transfer olmadığı için bunu yapman senin için avantaj olur
-
@mrtgll33 abi manu. diziliş ve taktiği nedir sence
-
@frtna6161 433 deyse dediğin aynen doğru diyorsun 433 ofansif taktiktir ama fazla olması yarardan çok zarar verir iy etmişsin