OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 selam napolıyı aldım şamyonlar ligi oynuyoruz arkadaşlarla 213 milyon değeri var nasıl taktık önerirsin çizgi taktıklerini felan hepsini yazar mısın teşekkür ederim .
-
@efessafak67 Aynı mesajı tekrarladığınız taktirde forum banı alacaksınız.
-
@mrtgll33 aynı soruyu sorma sebebim cevap alamadığım için olabilir mi ?
-
@efessafak67 Kimse cevap vermek zorunda değil, cevap verecek kişi/kişiler verir. Aynı mesajı 2 sürekli paylaşmayınız.
-
Bugün evertonla maçım var 442 b paslı oyun oynuyo takımım man utd kazanabileceğim bi taktik verirmisiniz?
-
@efessafak67 kardeşim napoli iyi takımdır 433a kk oynat takıma çizgi taktik ise mevkiler sabit olsun ofsayt kapalı pres75-80 stil 65-75 tempoyuda 65-77 arası tut napolide iyi genç oyuncularda var onları sürekli antrenmana sok ligde transfer olmadığı için bunu yapman senin için avantaj olur
-
@mrtgll33 abi manu. diziliş ve taktiği nedir sence
-
@frtna6161 433 deyse dediğin aynen doğru diyorsun 433 ofansif taktiktir ama fazla olması yarardan çok zarar verir iy etmişsin
-
@Playboy-Cowboy 433 kk gir
-
433a paslı oyuna karşı nasıl oynamalıyım kadrom rakibimden kat kat daha iyi maç bneim sahamda 433b paslı oynamayı düşünüyorum
-
Merhaba arkadaşlar, eskiden bu oyunu çok oynardım bi süre ara vermiştim şimdi tekrardan başladım 1 2 hafta önce. toplamda 4 takımım var 3 ü kafaya oynuyor oyuncular iyi oldugu için çok taktik sorunu çekmiyorum ama 4. takımımda bi türlü taktik oturtamadım. Bugün atalantaya karşı maçım var 4 2 3 1 paslı oyun oynuyor ve ligte çok iyi sonuçlar alıyor. Sizce bu taktiğe karşı nasıl bi taktikle oynamalıyım, ilk 5 hafta fikstür çok kötü olduğu için inter napoli gibi takımlara karşı kötü sonuçlar aldım bu takıma en azından yenilmemem lazım. Şimdiden teşekkürler
-
Selamlar,
Bir sonraki maçım ligin en kaliteli, pahalı, lider takımıyla deplasmanda. Rakip 4-3-3B paslı oynuyor genelde. Ben de 4-3-3 oynuyorum normalde. Kadrom da fena değil. Ancak bu maça nasıl bir taktikle çıkmalıyım. Ve çizgi taktiklerim ne olmalı. Şimdiden teşekkürler. -
Arkadaşlar öncelikle merhaba bugün çok önemli bi maçım var ben arsenalim evimde oynuyorum rakibim tottenham kadro kalitesi yaklaşık 120m kadar onun avantajına 4-3-3 kanatları kullan ofsayt hayır alan savunması oynuyor bende bu taktikle oynuyorum normalde lig birincisi o ben 3 üm rakip 21 maçır hiç yenilmedi bu maç onu yenmem lazım karşılıklı kamp yapmıyoruz bana iyi bi taktik lazım komple yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
-
@mrtgll33 kardeşim ç.rizesporla oynuyorum 4-5-1 kgv ile fenere 3 attım başakşehiri yendim ancak güçsüz takımlardan sürekli puan kaybediyorum neden acaba?
-
@mrtgll33 abi Galatasaray takımındayım Takim iyi gitmiyor iyi taktik önerirmisiniz lütfenn
-
@Musti2548219 galatasaraya 433 kk taktiği yapabilirsin
-
@Musti2548219 Galatasaray kötü gidemez gitmemeli 433 e göre kur takımını Kk oynayabilirsin
-
@mrtgll33 üstad M.Cityim Rakip Chelsea
Onun kadro Değeri benimkinden 50 M fazla
Maç benim evimde
Muhtemelen Kanat oyunu oynatacak 433 veya 442 oynatacak
karşıtı ne oynayabilirim?
birde Genel olarak Kanat oyununa Paslı oynasak Kadrolar eşit ise sonuç alabilir miyiz