OSM Taktikleri
-
4-3-3 A Kontra oynayan bir takıma karşı ne oynamalıyım?Kadrosu benimkinin 1 tık üstünde ve kesin galibiyrt almam gerek
-
4-5-1 kontra atak alan savunması hakeme göre agrwsif çok agresif sadece atak forveti destekle geride kal yap 1 tık dediğin birkaç milyonsa denemedim ama hem türk hem yabancı forumlarla 4-3-3'e karşı iyi olduğu söyleniyor
-
@babuşthekıro Taş çatlasa 10-20 M fazladır.Yani kadrolarımız yakın birbirine.Ayrıca teşekkürler
-
4-2-3-1 e karşı 3-5-2 her zaman etkilidir
-
Antrenman kampı basmış rakibime karşı deplasmandan nasıl puan çıkarabilirim? Acil cevap gelirse güzel olur.
-
4-4-2 B karşı hangi taktik görev görür ? 4-1-2-1-2 ile aynı bi nitekim.. Bu 2010 Inter'i başarıya taşıyanta taktikti
-
352 kontra mı oynamalıyız
-
@manhay adam adama oynayacağın maçlar bana kalırsa mutlak beraberlik maçları için geçerli.. Adam adama oynayarak takımın pas yapamaz, kesinlikle oynama derim ben.. Genel her maç için alan savunması yap, çağımız futbolundada adam adama anlayışı bitti gibi bir şey zaten..
-
Arkadaşlar özellikle 4-4-2 b (4-1-2-1-2) ve 4-3-3 A veya B'in karşıt taktiklerini bilen var mı ?
-
@Vedi-Kerem 4-4-2 ve 4-3-3A en bilinen pas dizilişlerindendir. Bu taktiklerin karşıtları ortasahada rakipten çok oynamakta geçer ki bu dizilişler 3-5-2, 4-5-1 veya rakipten güçlüysen 4-2-3-1 oynayabilirsin. Ben 4-4-2'ye karşı (Beşiktaş) kendim de Trabzonsporum 4-3-3B ile çıkıp 5-0 yendim.
-
@Vedi-Kerem Önemli bir maçınsa riske atma derim 3-5-2 veya 4-5-1 oyna bunun gibi az sayılı forvetlerde zaten tek forvet oynayacağın için biriktirdiğin parayla çok daha iyi bir forvetin alabilirsin. Diyelim ki iyi bir forvetin var kaleyi görünce vur oynamalısın.
-
@babuşthekıro Öncelikle cevapların için teşekkür ederim. Evet 4-4-2 ve 4-3-3 pas dizilişi için en ideal taktik. Açıkcası kendi deneyimlerime bakarak 4-4-2 A taktiğine karşı 3-5-2 oldukça etkili, ezip geçiyor. 1 gol yersen toplamda 3 gol atıyorsun. Ama 4-4-2 B (4-1-2-1-2) gibi 3-5-2 işlemiyor. Yani yinede bu 4-3-3 ve özellikle 4-4-2 b gerçekten sıkıntı çıkartıyor
-
Arsenalla maçım var unitedım kadrolarımız denk hatta benimki biraz daha iyi olabilir 443A pas oyunu oynuyor ne oynamalıyım
-
4-3-3B pas oyunu adam adama ofansif ok agresif ofsayt açık yap normalde bu taktiğin harap bir taktik olması gerekiyordu ama kullandığım son 4-5 maçımda 20 averaj falan kastım. işine yarabilir
-
Öncelikle taktiğinizi karşı takımın gücüne taktik anlayışına vs. göre ayarlamaktansa sabit bir taktiğiniz olsun aldığınız her takıma o taktiği uyarlayın.Benim yaklaşık 3 4 senedir kullandığım tek taktik var oda.4-3-3-B taktiğidir.Bir takımı hazırlık öncesinden alırsanız 4gün içerisinde bu taktiği takımınıza oturtursunuz.İlk haftalarda güclü rakiplerin gelmediğini düşünürsek 4 5 hafta sonunda takımınızın sistemi oturmuş oluyor.
-
@Barkın-Tokgöz Kadron iyiyse rakipten 433 ü pas olarak kullanma hiç işe yaramaz, Kanat oyunu oyna randıman alırsın
-
bütün güçleri eşit olan futbolcunun diğer futbolculardan farklı olan özelliği nedir ? mesela 93 93 93 olan bir oyuncu.