OSM Taktikleri
-
@koçovalı11 harcadık biraz çok da iyi görmüyorum kadroyu daha iyiler var ligde
-
@anıl-ancelotti evinde 4-3-3 a pas öneririm. Deplasmanda orta sahası kalabalık dizilişler deneyebilirsin.
-
Bugün evimde kupa finali maçım var. Adam antrenmanı gizlemiş ve muhtemelen kamp atmış. Sezon başından beri büyük takımlara 5-2-3A uzun top oynuyor ve çoğu zaman olumlu sonuç alıyor. Coin sizlikten ben kamp atamıyorum nasıl taktik önerirsiniz.
Benim takım 16 oyuncu 900m
Rakip 23 oyuncu 500m -
Vaprus takimiyla oynamis menajerler bi yardimci olabilir mi
-
This post is deleted!
-
Beyler bugün lig 1. Everton ile oynuyorum mutlak kazanmam lazım maç onun evinde takkmım Tottenham kadro değeri 500+ onunda iyi ama benim kadar değil ne önerirsiniz bu arada o 433A kanatları kullan ve Alan savunması ofsayt hayır oynuyor
-
@yörük98 said in OSM Taktikleri:
@crq2012 4 3 3 a pas cikabilirsin kadronun değeri guzelmis
Bide ben pc hariç çok gol atamıyorum ? Ligde herkesin takımı iyi Yani kadro değerleri genelde 400+ o yüzdenmi
-
Kadro değerimiz rakipten çok güçlüyse pres tempo stil kaç yapmalıyız?
-
@jacksontefo teşekkürler jackson
-
Arkadaşlar merhaba 4-3-3 B taktiği PASLAŞARAK ve DİKKATLİ sitilinde ofsayt tuzağı : HAYIR markaj : ALAN MARKAJI bu taktiğin çizgi taktikleri ve baskı stili nasıl yapmam gerekiyor acil lazım bi arakadaş bu taktikle bir kere tek mağlup olarak şampiyon oldu elimde sadece bu bilgiler var acil yanıt bekliyorum
-
@koçovalı11 4-4-2 b pas. Eğer kadron daha zayıfsa stili 50 nin altına getirmen iyi olur.
-
@vgsgdfy 4-4-2 b ise 4-4-2 a kanat iyi olur ofsayt evet.
4-4-2 a ise 4-3-3 a kanat iyi olur. Yine ofsayt evet.
-
Beyler Manchester Unitedim Arkadaşım City ilk maç 4-1 yendi Unitede yaraşır en iyi taktik nedir ? (Acil Cevap)
-
@bugga21 kadro farki ne kadar takiminin durumu nasil
-
@bugga21 3-4-3 b kanatları kullan ile güzel sonuçlar aldım 4-5-1 e karşı. Tek forvet oynayanlara 3 stoperli dizilişler öneririm. Maç evindeyse 3-4-3 b pas da olur.