OSM Taktikleri
-
Beyler rakibim antrenman kampına gidiyor southampton ben chelseayim kadrom çok daha kaliteli ama kampa gitmiycem.4 4 2 A Oynuyor kgv alan markajı ofsayt yok.
Bu taktiğe karşı daha güçlü kadromla hangi taktikle çıkayım -
@GoldenIce001 6 defans 6 orta saha 5 forvet bulundur takımında. favori olduğun maçlara 4-3-3B pas oyunu veya kanatları kullanarak ofansif çıkarsın. Rakibin favori olduğu maçlarda 4-5-1 kaleyi görünce vur defansif çıkarsın.
-
@Sir-Umut-Birdal Eyvallah saolasın uygulayacagım.
-
Taktik maktik yok bam bam bam :))
-
3 4 3 b karşı taktiği nedir abiler bir yardım etseniz :((
-
@hakanercan Kadron iyiyse 433KK değişse veya dep de oynuyorsan 451-4231KGV olabilir.
-
3 5 2 kgv olmaz mı :d
-
@hakanercan ooo hiç önermem ne gerek var fantaziye
-
Kardeşler ARSENAL TAKTİĞİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDEYİM ? BİRDE BARCELONA TAKTİĞİ İSPANYA LİGİ
-
433a ya paslı oyun uyarmı?
-
@UmutŞİMŞEK7 Uyar tabiki
-
Rakip ile kadromuz aynı gibi biraz daha ben üstünüm kamp basmış ve 4-4-2 b paslı oyun oynuyor. Nasıl bir taktik ile macı alma sansım dogar acaba? Normalde 4-3-3 kk oynuyorum. Orta saha kanatım yok bazen 5-3-2 bazen 4-2-4 oynuyorum simdiden tesekkurler
-
Rakip Barcelona ben Las Palmas'ım ama takımı geliştirdim ve birkaç gündür oyuna girmiyor oyuncuları yorgun bayağı. 4-3-3 B oynuyor karşı takım maç benim evimde ve antrenman kullanmayı düşünüyorum. Karşı taktik olarak ne oynamalıyım ?
-
Ben Schalkeyim lig başlıyalı 4 hafta oluyor 4-3-3b kk taktiği ile oynuyorum oynadıgım 4 maçıda kazandım ama yarın deplasmanda dormund maçı var hangi taktik ile oynamalıyım. Rakipde paslı oyun 3-4-3 A oynuyor.
-
@Eren-Erulutekin said in OSM Taktikleri:
Rakip ile kadromuz aynı gibi biraz daha ben üstünüm kamp basmış ve 4-4-2 b paslı oyun oynuyor. Nasıl bir taktik ile macı alma sansım dogar acaba? Normalde 4-3-3 kk oynuyorum. Orta saha kanatım yok bazen 5-3-2 bazen 4-2-4 oynuyorum simdiden tesekkurler
az kaldı maca
-
@Eren-Erulutekin antrenman kampı yapmadan alman zor biraz. kamp yaparsan da 433kk taktiğinle yenebilirsin.
-
@medu0046 451 ya da 4231 kgv
-
@medu0046 433 kk girebilirsin
-
Güçlü, çok gol atan bir 4-3-3 kanatları kullan taktiğine karşı kesin çözüm 5-4-1 kontra ataktır. Tabi iyi kullanılabilir ise. OSM'nin oyun motorunun temelinde şu var: Fazla defans ile oynuyorsanız adam adama markaj, az defans ile oynuyorsanız alan savunması oynamalısınız. 5-4-1 ile adam adama markaj ve ofsayt tuzağı olmadan oynamalısınız. Ayrıca az baskı, defansif ayarlar ve yüksek tempo ile çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.