OSM Taktikleri
-
Taktik maktik yok bam bam bam :))
-
3 4 3 b karşı taktiği nedir abiler bir yardım etseniz :((
-
@hakanercan Kadron iyiyse 433KK değişse veya dep de oynuyorsan 451-4231KGV olabilir.
-
3 5 2 kgv olmaz mı :d
-
@hakanercan ooo hiç önermem ne gerek var fantaziye
-
Kardeşler ARSENAL TAKTİĞİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDEYİM ? BİRDE BARCELONA TAKTİĞİ İSPANYA LİGİ
-
433a ya paslı oyun uyarmı?
-
@UmutŞİMŞEK7 Uyar tabiki
-
Rakip ile kadromuz aynı gibi biraz daha ben üstünüm kamp basmış ve 4-4-2 b paslı oyun oynuyor. Nasıl bir taktik ile macı alma sansım dogar acaba? Normalde 4-3-3 kk oynuyorum. Orta saha kanatım yok bazen 5-3-2 bazen 4-2-4 oynuyorum simdiden tesekkurler
-
Rakip Barcelona ben Las Palmas'ım ama takımı geliştirdim ve birkaç gündür oyuna girmiyor oyuncuları yorgun bayağı. 4-3-3 B oynuyor karşı takım maç benim evimde ve antrenman kullanmayı düşünüyorum. Karşı taktik olarak ne oynamalıyım ?
-
Ben Schalkeyim lig başlıyalı 4 hafta oluyor 4-3-3b kk taktiği ile oynuyorum oynadıgım 4 maçıda kazandım ama yarın deplasmanda dormund maçı var hangi taktik ile oynamalıyım. Rakipde paslı oyun 3-4-3 A oynuyor.
-
@Eren-Erulutekin said in OSM Taktikleri:
Rakip ile kadromuz aynı gibi biraz daha ben üstünüm kamp basmış ve 4-4-2 b paslı oyun oynuyor. Nasıl bir taktik ile macı alma sansım dogar acaba? Normalde 4-3-3 kk oynuyorum. Orta saha kanatım yok bazen 5-3-2 bazen 4-2-4 oynuyorum simdiden tesekkurler
az kaldı maca
-
@Eren-Erulutekin antrenman kampı yapmadan alman zor biraz. kamp yaparsan da 433kk taktiğinle yenebilirsin.
-
@medu0046 451 ya da 4231 kgv
-
@medu0046 433 kk girebilirsin
-
Güçlü, çok gol atan bir 4-3-3 kanatları kullan taktiğine karşı kesin çözüm 5-4-1 kontra ataktır. Tabi iyi kullanılabilir ise. OSM'nin oyun motorunun temelinde şu var: Fazla defans ile oynuyorsanız adam adama markaj, az defans ile oynuyorsanız alan savunması oynamalısınız. 5-4-1 ile adam adama markaj ve ofsayt tuzağı olmadan oynamalısınız. Ayrıca az baskı, defansif ayarlar ve yüksek tempo ile çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
-
Maçın başlarında kırmızı kart gören bir takımın kazanma olasılığı nedir arkadaşlar OSM oyun motoruyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ? Örneğin son bir iki maçımda takımım erkenden kırmızı kart gördü ve rahat kaybetti. Kaybettiğim takımlara karşı oynanan maçtan hemen sonra aynı taktik ve takımla dostluk maçına çıkıyorum ve rahat kazanıyorum. Kırmızı kartın bu denli etkilemesi normal midir? Takımda neredeyse sıfır direnç kalıyor. Çok enteresan
-
@Kaiser-Brian-Clough kardeşim eger takımındaki oyuncu erkenden kirmizi yerse maçı kazanma olasılığın çok zor ama yinede bir %20-25 gibi ihtimalin var ve kırmızıdan dolayı takım direncinin düşmesi normaldir
-
@ArdaE02-First bence tam tersi. 4-3-3 oynayan birine 4 veya daha üzeri defansla çıkıyorsan alan markajı, 3 defansla çıkıyorsan adam markajı oynamalısın. Ben genelde alan markajı oynuyorum fakat bir keresinde 4-2-4 oynayan rakibe karşı 4-3-3 adam markajı denedim ve olumlu sonuç aldım. Ofsayt taktiğinde de defansların sayısı önemli diye düşünüyorum. 5 tane defansa ofsayt taktiği yaptırmak çok zor. Birbirleriyle uyum zorlaşır. Hepsi senkronize hareket edemez. 3 defanslı dizilişlerde ofsayt taktiğini kullanmak daha mantıklı gibime geliyor.