OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 Evet maalesef. Simülasyonda en etkili taktik güçlü takımlarda 433 KK savunan takımda 451. Bunu yıkmak için daha doğrusu bu taktiğin kullanılmasını engellemek için hatırladığım kadarıyla 2013 veya 2012 de yapılan Dünya Şampiyonasında orta saha oyuncuları az olup forvet oyuncuları çok fazla olan takımlardan kurulu bir lig oluşturulmuştu ve orada kullanılan taktik 334 ve 325 gibi bol forvetli taktikler olmuştu. Çok da zevk vermişti hem oynayanlara hem takip edenlere.
-
@mrtgll33 451 vs 4231de nasıl bir sonuç ortaya çıkar acaba? Sanırım ev sahipliği ve baskı, stil ve tempo değerleri belirler sonucu.
-
@F-S-M-0-13 Benim Demek İStediğim Kardeşim Başakşehire Uyan Bir Taktik Var Mı? Dedim Mesela 3-4-3- Ve Gelişmiş Ayarlar
-
@yasings said in OSM Taktikleri:
@F-S-M-0-13 Benim Demek İStediğim Kardeşim Başakşehire Uyan Bir Taktik Var Mı? Dedim Mesela 3-4-3- Ve Gelişmiş Ayarlar
Bu Oyunun Bütün Sezonu 34 Maçlık Taktik
-
Beyler bi arkadas 433 B Kontra taktiğini dene dedi
Sizce iş yaparmi bana biraz tuhaf geldi ama -
@TheKing-38 bence kanatları kullan gayet ideal
-
@Bilocan-Bingul Ben 433 A KK kullanıyorum ama bazıları 433 B KK kullanıyor hangisi daha etkili olur
-
Everton taktiği verir misiniz?
-
@Kaiser-Brian-Clough
Everton taktiği verir misiniz? -
@mami-akyüzs Taktik verebilecek en son kişiye sordun Bay @Bilocan-Bingul buraların müdavimidir. Kendisi yardımcı olur
-
@Kaiser-Brian-Clough eyvallah
-
@mami-akyüzs kardeşim everton gibi takimlar için 451 önerilir genelde
Sen kadrona iyi oyuncular al dizilisinde 85 ten aşağı oyuncu olmazsa 433 A Kanat oyna -
@TheKing-38 peki baskı falan nasıl olmalı biraz ayrıntıya girer misin?
-
433 b paslı oyuna karşı nasıl oynamalıyım karşı taraf aşırı defansif oynıcak benim kadrom daha iyi
-
@mrtgll33 abi senden korkulur ya
-
beyler taktik verecek yokmu
-
@mami-akyüzs 78-78-77 yapiyorum ben
-
Beyler bu soruya herkesin cevap vermesini istiyorum (özellikle oyunun daimi olan staff lar)
Rakibe gore taktikmi ?Lig boyu kalıcı taktikmi ?
-
@TheKing-38 her ikisini de yapıyorum.
Ana hesabımda rakibe göre taktik, alt hesabımda tutan taktik. Ne farkeder ki sen taktiğine inandıktan sonra