OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 bana 433b ve 442b için taktik önerebilirmisin acaba sayısal değerler nasıl olmalı ve kk oynayacaksak bekler çıkmalı mı ? şimdiden sağol
-
@mrtgll33 selam bana biraz taktik konusunda yardımcı olabilir misin
442b ve 433b oynamak istiyorum ve buna uygun aynı zamanda lige göre iyi bi kadrom var taktiğim sayısal değerlerim nasıl olmalıdır ? bu ii diziliş için ayrıntılı taktik önerebilirmisin şimdiden sağol -
Ben leverkusenim rakip bayern münih 433b kanat adam adama oynuyor kadrosu bende iyi karşı taktik ne yapabilirim
-
Sizce bu takımda ki oyuncu sayısı fazla mı yoksa ideal mi ?
-
@Real-Zengover44 KK 45-65 arası olabilir
-
@Sinyor-Sivas defans ve orta saha fazla oyuncu var bence
-
@Zekicann25 4231 kgv olabilir
-
@Sinyor-Sivas forvet sayını artırmalısın çok az
-
@mrtgll33 kaç tane olması lazım ?
-
@mrtgll33 kardeşim rakıp 4-2-3-1 defansıf kgv oynuyor 26 maç nagmalup ılk maçta evımde 1-0 yenmeyı basardı ıstatıslıklerde ezdım fakat maglup oldum bu sefer deplasmandayım şampıyonluk macı dıyebılırım yenmem gerek benım forvetlerım ondan çok iyi onun ortasahası bıraz ustun nasıl taktık ve baskı stıl paslasma oranlarıyla oynamalıyım yarın maçım var yardımcı olursan çok sevınırım...
-
@Bilocan-Bingul kardesim 4 4 2 a ya karsi 4 3 3 cikanlari her zaman yendim simdi takimim 4 3 3 e musait 4 4 2 de olasi bir maglubiyet olurmu
-
@saltibey kardeşim takımın güçlüyse bence 433 daha iyi olur gibi
-
@mrtgll33 hocam evimde maçım var karşı takım benden çok güçsüz 4-2-3-1 kgv oynuyır benim ne oynamamı önerirsin
-
West hamla maçım var 433a kk oynuyo takımım man utd maç evimde kazanabileceğim bi taktik verirmisiniz?