OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat sonra CL maçım var ne önerirsiniz?
RAKİP PSG:
Benim Takımım:
-
Oyuncuyu kişisel pozisyonunda oynatmasak çok bir şey fark eder mi? Örneğin SF pozisyonunda SLA oynatsam çok olumsuz bir yanı var mı?
-
@emiran1337 bazenleri sağ açığı solda sol açığı sağda oynatıyorum ve gol olarak katı vermeselerde asist olarak katkı verebiliyorlar
-
Rakibin benden güçlü 4-3-3-a oynuyo ve kanatları kullan,ofsayt tuzağı
Hayir,ve kanatları kullan oynuyo sizce nasıl bı oyun şekliyle oynamaliyim -
İstediğim verimi alamıyorum ne yapmam lazım, nerde yanlış yapıyorum?
-
@m-manson ortasahaya dokunma kendi yerlerinde oynasin, forvetler zaten gol isini cozer, ortasahayida gol attirmaya yollarsa ortasahan kolay gecilir defans tek basina her atagi cikaramaz, butun mevkiler yerinde oynat
-
@mrtgll33 424 dizilişi tavsiye ederim
-
@m-manson bak çok basit hepsi kendi yerinde kalacak yani forvet sadece hücum orta aha pozisyonu koru defansda geride kal olunca evsane bir oyun çıkarırsın başarılar dilerim
-
@junqueria Hocam yazmaz oldun senin yazılarını makale okur gibi okuyordum keyifliydi bir adet kahve eşliğinde.
-
arkadaşlar herkese iyi günler. çalıştırdığım takım gaziantepspor deplasmanda galatasaray ile oynayacağım. benim kadro değerim 212m iken GS'nin değeri 372m. GS 4-4-2B paslı oyun, alan savunması, ofsayt taktiği yapmadan oynuyor. Benim taktiklerim 4-3-3A kanatları kullan, alan savunması ve ofsayt taktiği yok. sizce nasıl bir diziliş ve stil ile maça çıkmalıyım? ofansif mi oynamalıyım yoksa defansif mi? (ara ara dostluk maçlarında yeniyorum tam kadro bazen de o beni yeniyor)
-
Merhabalar ŞL de gruplardayım 5-2-3a kontra ile iyi bir form tuttum ama bir sorun var 523a defansif bir taktik gruplarda güçsüz takımlar olduğu için defansif oynamak saçma geliyor ve orta sahalarıma güvenemiyorum bana direkt topu defansdan forvete ulaştıracak veya 523a ile ofansif oynayabileceğim bir taktik lazım yardımlarınızı bekliyorum
-
Deplasmanda şut ve topla oynama oranlarım yüksek olmasına rağmen her şekilde kaybediyorum. Son 5 maçım 3 beraberlik 2 mağlubiyet nedeni nedir anlamıyorum. Harika analiz yapıp sonuçlar alamıyorum, çözemedim. Oyunu bilen tecrübeli birisi yardımcı olabilir mi?
-
@alan-marchisio şans kardeş şansızsan kazanamazsın yada kadroyla ilgilide olabilir forvetlerle ilgili veya taktiğin kgv isede zor gol atarsın ama çok şut çekersin tecrübelerim bunlar
-
@yersen_6 KGV oynamıyorum aynen şöyle:
Rakip 4 3 3 B çıkmıştı Adam markajıyla
Bende paslı oyun oynayıp 4 3 3 A 2 dosla oynadım sonuçta depteydim bir tane de on numara koydum OOSDepde oldugum için de baskıyı 55 te tutup güçlü oldugum için de ofansıf 65'te tutmustum 59'la da topa hakim ol yapmıştım. Sonuç olarak kaybettim.
Baskı stil tempoda öneriniz nedir? 4 3 3 gibi taktiklerde ve defansif taktiklerde
-
Beyler rakibim de ben de 500M'lik takımız;
RAKİBİN ORTALAMASI
Kaleci: 101
Defans: 100
Orta Saha: 99
Hücum: 101BENİM ORTALAMA
KALECİ: 106
DEF: 96
ORTA SAHA: 99
HÜCUM: 106Rakip 4-3-3a kanatları kullan - alan markajı oynuyor, sizce ben ne yapmalıyım? Çok kritik maç. Teşekkürler şimdiden.
-
"İpucu: kaptanın takımının karşı gelemediği liderdir. İyi bir seçim için en iyi ve en deneyimli oyuncularını kaptan olarak seçmelisin !"
Oyunun bize verdiği bu ipucundan yola çıkarak kaptanlarımı hep gücü 100'ün üzerinde ve 30 yaş üstü oyunculardan seçtim. Sanırım aynı kriterlere uyarak dört ana mevkiden de kaptan seçmeyi denedim. Fakat buna rağmen oyun bana maç oynandıktan sonra ilginç bir şekilde "İPUCU: x oyuncusu kadroya liderlik yapacak bir oyuncu değil, bence kaptanlığı kaldıramadı." uyarı veriyor.
Kaptanlık seçimi nasıl yapılmalıdır detaylı bir şekilde açıklayabilecek birisi var mı ?
-
@m-manson bence baskın düşük oynuyorsun baskın düşük olursa rakibe fazla sans verirsin 433b taktikleri genel anlamda baskılı ve ofansif oynamaya daha yatkın ama rakibin taktiğide önemli sonucta rakibin sayısalını göremiyoruz bazen oyunda bize sacma gelen sonuclar geldiği oluyor ama aslında her rakibin oyun mantığı farklı oldugu icin tek sutta gol yeyip kaybettigimizde oluyor kazandığımızda oluyor ama 433b de genel anlamda ofansif futbolu seçmelisin
-
@berkekorkut açıkçası buna katılmıyorum çünkü oyun hangi oyuncuyu yaparsan yap uygun degil diyor hatta korner verdigim oyuncu 3 asist yapıyor ve gene uygun değildi diyor bence oyun similasyonunda bu yönde hatalar yada yanıltmak icin söyleniyor olabilir
-
@emiran1337 bence 442a kanat yada 5 li defans çıkarak kontra taktigi uygulamalısın.
-
@alan-marchisio eğer kadron rakipten kötüyse yaptığın taktigin tutmasi icin rakibinin hatalı satisal yada hatali sertlik yapmasi gerekir bundan ziyade en etkin yaoabilecegin taktik evdeysen ve depteysej uygun sayısallar ile kgv taktikleri yapman daha doğru olur