OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 Abi ispanya ligi oynadım zaten söyle osasuna örneği gibi Almanya veya Fransa liginden bir öneri verde yapıyım büyük menejer olma sınavını: D
-
@TheKing-38 senin oyunda amacın ne kardeşim söyle ona göre fikir vereyim sana
-
@F.S.M.0.13 Abi senin dediğini yapicam
Kötü takimlarla dolu ligde sampiyon olucam -
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13 Abi senin dediğini yapicam
Kötü takimlarla dolu ligde sampiyon olucamYani kötü takim alicam dolu ligde şampiyon falan olucam
-
@TheKing-38 amacin zevkine oynamak mi yoksa yükselmek mi ilk önce bunu bilelim
-
@F.S.M.0.13 Yok abi zevkine değil
Başarılı olup yükselmek tabiki eglenmeyide ihmal etmeden -
@F.S.M.0.13 Eğlenmeyi ihmal etmeden oyunda yükselip gelişmek
-
@TheKing-38 büyük ligleri unut o zaman kardeşim hem doldurması hem başarılı olması zordur
-
@F.S.M.0.13 Peki ne yapıyım abi MP kasıp gelişmek istiyorum Sıralamada yükselmek istiyorum ne yapmaliyim
-
@F.S.M.0.13 Önerini bekliyorum abi
-
@F.S.M.0.13 Uyuycam ama senin önerini görmeden uyumak istemiyorum abi
-
@TheKing-38 ana hesapta 8 ve 10 ligleri tavsiye ederim bu bence senin benimsediğin fikstürünu bildiğin bir lig olsun sürekli onla devam et ligi sen açarsan devam ettir sürekli
Alt hesaplarinida bitmeye yakın ve oynamadigin liglere göre degerlendir bu şekilde dünya egemenliğini kısa sürede bitirip verilen coins odüllerinden yararlanirsin -
@F.S.M.0.13 Mesela sürekli Avustralya ligimi oynayim yoksa 8 -10 takimli ligler arasında geçiş yapiyimmi
-
@F.S.M.0.13 Bide böyle ligler için iyi bir taktik bulabilsem 433 A KK dan baska taktik ve ayrıntı bilmiyorum bana taktik konusunda destek çıkacak bi uzman lazim
-
@TheKing-38 bence şunu yap hedef son takımı alacağın için hedef 1 ile arasinda en az kadro farki olan bir ligde devam et mesela ben ana hesapta sürekli Arnavutluk oynarim bir resim atayim hedef 1 ile arasinda en az kadro farki olan ligleri degerlendir
-
@F.S.M.0.13 O zaman abi ben sürekli Gürcistan oynayım
Orası iyi gibi geldi -
@TheKing-38 valla bilgisayar varsa gir topluluk/ lig genel görünüme orda her ligin başlangıç kadro değerleri yazar tek tek değerlendir
-
@F.S.M.0.13 O zaman kendim Gürcistan kuruyum
Onuda surekli devam ettiriyim fullde doldurmaya çalışıyım online kişilerle
Ama sıkıntı kötü takim için bildiğim taktik yok ben yine klasik 433 A KK taktigimi uygulayacam yine -
@F.S.M.0.13 Hemen bakarım abi şimdi
-
Arkadaşlar rica ediyorum maçım var bugün
Everton taktigi nasıl olsun?
4 5 1 yapıcam kgv yapıcam
Diger taktikleri nasıl yapayım söler misin?