OSM Taktikleri
-
Merhaba herkese iyi bayramlar . Çok önemli bir maçım var taktik yardımlarınızı bekliyorum kadrolar bu şekilde kesinlikle yenmem gereken bir maç lütfen yardımcı olursanız sevinirim... ( Ben Twente'yim )
-
Selamlar beyler 4 3 3 A adam adama pas oyununa ne iyi gider??kadrom bi tık daha iyi 4 5 1 alan sav paslasarak pres 75 stil 70 tempo 75 forvet sade hucum orta saha yerinde def geride kal yapmayı düşünüyorum daha mantıklı ve iyi bi önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler bu arada maç deplasmanda
Not:biraz yazılarınızı okumustum bu taktiğe böyle bişey uyar diye düşündüm umarım saçma olmamıştır -
@mrOrcun 433 b kk deneyebilirsin
-
@Bilocan-Bingul diğer taktikleri nasıl yapayım kardeşim detay verebilir misin
-
@mrOrcun kardesim presi 75-80 stil 65-70 tempo 60-68 arasi yapabilirsin
-
@Bilocan-Bingul eyvallah
-
Herkese merhaba.Ben Evertonda 3-5-2 taktigi ile güzel bir takım kurdum.Orta saham şahane.Ama nasıl özel taktik(baskı ,stil, tempo) yapsam bilemedim.Yardim edebilecek tecrübeli ve iyi bilen arkadaşlar varsa yardım edebilir mi?
-
@mrtgll33 avrupa kupasındayım ligin sondan 2. Maçı Almanya 1. 460 m kadro değeri 2. Ben 310 m kadro değerim var aramızda 2puan var kazanırsan 1. Olucam totemim kalmadığı için kampa gidemedim o gitmiş saha özelliğini fulledim maç benim evimde adamın 2yenilgisi var bir deplasmanda kampa giderek yenmiştim birde kupa maçında yenmiştim ama şimdi kampa falan gitmiş yenecek gibi duruyor avrupa kupası 51 hafta ve kazanırsan şampiyon olucam yardım edin adam aktif oynuyor formları falan ful
-
-4-3-3 b paslaşarak oynuyor adam adama ofsayt taktiği açık
-
@Erhan-The-Winner 4231 KGV öneriririm
-
@EnverBey2394 352 güzel taktik pres baskı 40-60 arası ideal gibi
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
-
yazabildim Sonunda
-
@Erhan-The-Winner 60-40 arasında sen yapabilirsin. mevkiler sabit olsun
-
-
@mrtgll33 ya birde 4-5-1 yerine 3-5-2 oynasam benzer değilmi 4. Defansım çok kötü ve 2. Forvetim 96 olacak
-
@Erhan-The-Winner senin kararın benim ki sadece Öneri
-
@mrtgll33 İlk defa 3-5-2 oynaticam.Onceden hep 4-3-3 oynatiyodum.Biraz daha detaylı anlatabilir misin taktikleri