OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 Hocam yokmu cevap verebilecek 4-3-3 B oynuyorum kanatlar Kadrom belkide ligin en iyisi Ama 4-4-2 A Ve 4-4-2 B de Zorlandığını fark ettim takımın öneride bulunurmusunuz
Sizce taktikler ne olmalı Oyun Stili Olsun Cizgi taktikleri Olsun EN ÖNEMLİSİ BASKI NASIL OLMALI. -
@Bilocan-Bingul hocam peki A mı B mi ve detaylar nasıl olmalı?
-
@serihat44 kardeşim a biraz daha defansif b ofansif ama ikisini de girebilirsin etkilidir
-
selamu aleyküm arkadaşlar 5-3-2 kanatlar alan savunması ofsayt var rakibe karşı ne yapmam gerekiyor rakibimin kalitesi daha iyi ve deplesmana gidiyorum
-
@Bilocan-Bingul peki hocam detaylar? bekler ileri geri falan onlarda ne önerirsin?
-
@serihat44 mevkiler sabit olsun
-
433 e kanat mı yoksa pas mı daha iyi gider
-
@mrtgll33 inter ile önceden oynamış ve başarılı olmuş kişiler taktik önerir mi lütfen?
-
@KateUpton2001 kanat tercihimdir
-
@mami-akyüzs büyük takıma güzel transfer ile 433
-
Ooooooo. Büyük bi olay. Murat ve Arda beyler 4 forvetli taktikle ilgileniyor ooo
-
@RevolutionTR PASLI OYUN YAP AGRESİF YAP ALAN MARKAJI OFSAYT TUZAĞI HAYIR NUMARALAR : 72,70,75
-
@savaşcı05 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 424 deniyorum gol yemiyorum golüde çok atıyorum
@mrtgll33 bunu diyen kişi 18 maç yapmış bu hesapla ve 3 yenilgi 2 beraberlik yorum sizin iyi mi kötü mü
-
@Kaiser-Brian-Clough yıllardır oyuna çok kişi kazandırdık çok hocamız oldu çok kişiyede hocalık yaptık ben oyunun sadece tecrübeye dayalı olduğunu düşünmüyorum özellikle yeni yetişen gençler ateş gibi maşallah bizlerinde onlardan öğreneceği şeyler olacaktır
-
@F.S.M.0.13 Tabiki Arda hocam. Sonuna kadar katılıyorum. World Championship turnuvasında 424 e karşı çıktığınız için dalgaya almak istedim siz ve Murat kardeşimi