OSM Taktikleri
-
@Kerem-Moises Selamlar ben napolıyım karşı rakıbım münih şampiyonlar ligindeyiz münih ligde 1.
368 milyon değeri var benim takım değerim 239 milyon nasıl bi taktıkle yenerım sizce acil taktık lütfen bu akşam oynanıyor maç benim sahamda -
Sa arkadaşlar sezone daha 2 gün var takımım Schalke 04 sizce ideal uygun diziliş taktik önerebilcek varmı ?
-
Beyler rakibim antrenman kampına gidiyor southampton ben chelseayim kadrom çok daha kaliteli ama kampa gitmiycem.4 4 2 A Oynuyor kgv alan markajı ofsayt yok.
Bu taktiğe karşı daha güçlü kadromla hangi taktikle çıkayım -
@GoldenIce001 6 defans 6 orta saha 5 forvet bulundur takımında. favori olduğun maçlara 4-3-3B pas oyunu veya kanatları kullanarak ofansif çıkarsın. Rakibin favori olduğu maçlarda 4-5-1 kaleyi görünce vur defansif çıkarsın.
-
@Sir-Umut-Birdal Eyvallah saolasın uygulayacagım.
-
Taktik maktik yok bam bam bam :))
-
3 4 3 b karşı taktiği nedir abiler bir yardım etseniz :((
-
@hakanercan Kadron iyiyse 433KK değişse veya dep de oynuyorsan 451-4231KGV olabilir.
-
3 5 2 kgv olmaz mı :d
-
@hakanercan ooo hiç önermem ne gerek var fantaziye
-
Kardeşler ARSENAL TAKTİĞİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDEYİM ? BİRDE BARCELONA TAKTİĞİ İSPANYA LİGİ
-
433a ya paslı oyun uyarmı?
-
@UmutŞİMŞEK7 Uyar tabiki
-
Rakip ile kadromuz aynı gibi biraz daha ben üstünüm kamp basmış ve 4-4-2 b paslı oyun oynuyor. Nasıl bir taktik ile macı alma sansım dogar acaba? Normalde 4-3-3 kk oynuyorum. Orta saha kanatım yok bazen 5-3-2 bazen 4-2-4 oynuyorum simdiden tesekkurler
-
Rakip Barcelona ben Las Palmas'ım ama takımı geliştirdim ve birkaç gündür oyuna girmiyor oyuncuları yorgun bayağı. 4-3-3 B oynuyor karşı takım maç benim evimde ve antrenman kullanmayı düşünüyorum. Karşı taktik olarak ne oynamalıyım ?
-
Ben Schalkeyim lig başlıyalı 4 hafta oluyor 4-3-3b kk taktiği ile oynuyorum oynadıgım 4 maçıda kazandım ama yarın deplasmanda dormund maçı var hangi taktik ile oynamalıyım. Rakipde paslı oyun 3-4-3 A oynuyor.
-
@Eren-Erulutekin said in OSM Taktikleri:
Rakip ile kadromuz aynı gibi biraz daha ben üstünüm kamp basmış ve 4-4-2 b paslı oyun oynuyor. Nasıl bir taktik ile macı alma sansım dogar acaba? Normalde 4-3-3 kk oynuyorum. Orta saha kanatım yok bazen 5-3-2 bazen 4-2-4 oynuyorum simdiden tesekkurler
az kaldı maca
-
@Eren-Erulutekin antrenman kampı yapmadan alman zor biraz. kamp yaparsan da 433kk taktiğinle yenebilirsin.
-
@medu0046 451 ya da 4231 kgv